Prima Pagina Apple Erorile Apple Maps au fost documentate si transformate in “opere de arta”...

Erorile Apple Maps au fost documentate si transformate in “opere de arta” de un american

  Lansarea Apple Maps a fost cel mai probabil una dintre marile greseli din istoria companiei Apple si spun asta deoarece serviciul nu era pregatit pentru lansarea oficiala in momentul in care Apple l-a oferit publicului larg. Acest lucru s-a “tradus” prin numeroasele erori grafice vizibile in iDevice-uri, dar si prin lipsa multor informatii, sau generarea eronata a rutelor pe care utilizatorii trebuiau sa le urmeze pentru a ajunge in diverse puncte de pe glob. Catalogand numeroasele erori grafice ale Apple Maps, un american a publicat intr-o proprie pagina Flickr zeci de imagini inregistrate pe propriile iDevice-uri.

  Descriind problema americanul sustine ca iDevice-urile inteleg gresit elementele grafice pe care Apple le trimite catre ele, iar rezultatul final il vedeti in imaginele de mai sus, unele numindu-le chiar “opere de arta”.

  • Csi02

    Dar chiar sunt “opere de arta” :))

  • reghe

    de asta e Google pe locul 1

  • Marius Penteliuc

    Dar ați încercat funcția 3D a Google Maps? Nici aceea nu e prea bună. Am verificat câteva locații și chiar Apple Maps are imagini mai clare :D. Nu zic că una mai bună decât alta pentru că ambele sunt servicii gratuite și asta e mare lucru, dar nu am găsit articole pe internet despre funția 3D a Google Maps și greșelile lor. 😛