Erorile Apple Maps au fost documentate si transformate in “opere de arta” de un american

  Lansarea Apple Maps a fost cel mai probabil una dintre marile greseli din istoria companiei Apple si spun asta deoarece serviciul nu era pregatit pentru lansarea oficiala in momentul in care Apple l-a oferit publicului larg. Acest lucru s-a “tradus” prin numeroasele erori grafice vizibile in iDevice-uri, dar si prin lipsa multor informatii, sau generarea eronata a rutelor pe care utilizatorii trebuiau sa le urmeze pentru a ajunge in diverse puncte de pe glob. Catalogand numeroasele erori grafice ale Apple Maps, un american a publicat intr-o proprie pagina Flickr zeci de imagini inregistrate pe propriile iDevice-uri.

  Descriind problema americanul sustine ca iDevice-urile inteleg gresit elementele grafice pe care Apple le trimite catre ele, iar rezultatul final il vedeti in imaginele de mai sus, unele numindu-le chiar “opere de arta”.

3 COMENTARII

  1. Dar ați încercat funcția 3D a Google Maps? Nici aceea nu e prea bună. Am verificat câteva locații și chiar Apple Maps are imagini mai clare :D. Nu zic că una mai bună decât alta pentru că ambele sunt servicii gratuite și asta e mare lucru, dar nu am găsit articole pe internet despre funția 3D a Google Maps și greșelile lor. 😛