Colin McRae Rally va fi lansat in cursul acestei nopti in App Store

  Daca sunteti un fan al seriei de jocurl Colin McRae Rally, atunci am pentru voi o veste extrem de buna, deoarece companai Codemasters se pregateste sa lanseze titlul in cursul zilei de astazi in App Store-urile din intreaga lume. Titlul care va fi disponibil in App Store astazi este un port al versiunii 2.0 lansate pentru PC-uri cu multi ani in urma, ea oferindu-ne 30 de stagii diferite in care putem conduce masini de raliu precum cele din imaginile de mai sus, iar in total vorbim despre peste 130 de kilometri de pamant pe care il veti acoperi in decursul celor cateva ore bune de gameplay.

  Subaru Impreza, Mistsubishi Evo VI sau Lancia Stratos sunt doar cateva dintre masinile pe care le veti “alerga” pe cursele din Grecia, Australia Corsica si nu numai, iar pentru a va lauda in fata prietenilor veti avea la dispozitie platforma Game Center. Jocurl va fi disponibil cel mai probabil la pretul de 3.99€ in App Store Romania si desigur ca il veti putea instala atat pe iPhone/iPod Touch-uri, cat si pe tablete iPad.

12 COMENTARII

  1. @on: iubesc colin mcrae, abia astept sa apara
    @off: zaone, noua versiune mai are un mic “bug”, nu imi dispar badge-urile de la aplicatie,se aduna una peste alta,ca si cum am 60 notificari nevizualizate

  2. l-am luat acum 30 min si credeam ca va fi exact ca pe pc, dar spre dezamagirea mea nu e.
    kitul are 236mb iar jocul 800 mb dupa instalare, 4 autoturisme: ford focus, subaru impreza, mitsubishi evo si lancia stratos si 3 harti cu mai multe stagii de raliu: australia, grecia si corsica.
    grafica e ok dar gameplayul nu e ca pe pc.

  3. Salu. Imi spune si mie cineva ce se întîmplă,după ce am făcut update la aplicatie nu mi se mai întoarce imaginea,pe un iPad. La aplicatia idevice. Multumesc.