Prima Pagina aplicatii Dropbox 2.3 update este disponibil in App Store

Dropbox 2.3 update este disponibil in App Store

  Dropbox este una dintre cele mai mari retele de file storage disponibile in momentul de fata, iar prin intermediul unei aplicatii disponibile pe platforma iOS le ofera utilizatorilor posibilitatea de a salva rapid documente din iDevice-uri in conturile Dropbox. In cursul noptii trecute compania care detine serviciul a actualizat aplicatia disponibila in App Store, implementand posibilitatea de a folosi swipe-uri pentru a manipula fisierele disponibile in liste, posibilitatea de a partaja mai multe poze cu oricine doriti, iar la final raman bug fix-urile si “magicele” imbunatatiri ale performantelor aplicatiei.

Easily share a link to a folder
• Swipe on any file to quickly share, move, delete, or favorite
• Select and share multiple photos with your family, friends, and other humans
• Bug fixes and other magical performance improvements to keep you happy

  Dropbox este disponibila gratuit in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Dropbox

Gratuit

s

Developer: Dropbox, Inc.
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Dropbox lets you bring all your photos, docs, and videos anywhere and share them easily. Access any file you save to your Dropbox from all your computers, iPhone, iPad and even the Dropbox website!

Featur…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.7 Mb


 • Daniel

  In ios 7 updat-urile se fac automat? Exista functie de a anula acest lucru si a stabili ce doresti tu sa fie automat updatat? Multumesc

 • andu

  Parca sunteti turci, e unul din beneficiile pentru membri, de care eu ma bucur ca am parte si da am platit pentru ca se merita. 🙂 Reclame nu vreti dar mocaiala da si daca nu va convine o ardeti cu dezamagiri si amenintari. romani obisnuiti prost. Puteti dona si astfel vi se dau o groaza de beneficii ,eu am donat fara sa ma astept la nimic si zaone mi-a dat destule vbeneficii.

 • Pentru a evita lungile discutii pe langa subiect voi sterge orice comentariu care nu are legatura cu acest articol. Nu are rost sa incepeti din nou cu niste chestii de mult explicate si neintelese de unii dintre voi!

 • Radu

  nu am probleme cu reclamele, inteleg scopul lor, dar sa platesc sa citesc un articol… zaone o dai in extreme.

 • @Radu: Nu radu, nu o dau in nicio extrema. Este nevoie de bani ca sa sustii ceva online, de aia am introdus facilitatile membrilor inregistrati, mentionand ca vor fi articole platite si diverse beneficii, acesta este unul dintre ele. Puteti sa nu platiti nimic, sa ramaneti cu reclame, sa nu cititi anumite articole si aia e, nu va obliga nimeni sa platiti, numarul de articole platite nu va fi mare, vor fi doar cele extrem de importante, in principal informatii din experienta mea, lucruri pe care nu le gasiti la altcineva.
  Pentru 3 euro lunar, eu spun ca beneficiile sunt destule si merita sustinut iDevice.ro, pentru cine intelege.

 • mircea99

  vezi ca si obositul de “buhnici” are articol legat de acele lucruri pe care tu sustii ca nu le gasim la ” altcineva ” ca sa nu zic ca ” google ” ofera si el ceva informatii.
  pacat

 • Then go Google it. 🙂 Era vorba de opinii personale, poate diferite de ale altora si neplatite. Daca nu sunteti interesati de ele, asa cum dati de inteles, numai bine, voi nu pierdeti nimic, dar in fine. Pacat, vorba ta!

 • @mircea99: Super, ascultati de buhnici atunci, ce sa va zic eu. Daca avem aceeasi experienta e bine. Dar va rog, terminati cu astea, ca incepe sa devina obositor. Daca nu exista bani, dispare iDevice si o sa vorbiti la buhnici, simplu.
  Cine nu ma crede ca blogul are nevoie de bani ca sa traiasca, si eu la fel pe langa el, pentru ca din asta traiesc, e problema lui, dar, va rog, daca nu vreti sa platiti, sariti peste articolele astea si gata. Cand vad cate discutii trebuie sa port pentru 3 euro pe luna, mi se face atat de scarba de Romania asta si de faptul ca toata lumea e invatata doar sa primeasca lucruri gratis, fara sa plateasca pentru nimic.
  PS: Tot ce e offtopic de aici incolo se modereaza si se sterge, fara exceptii.

 • Bogdan^

  Update-ul vine ca un raspuns la Droplr 🙂