Prima Pagina iPad Majoritatea posesorilor de iPad-uri prefera sa isi utilizeze tabletele in landscape mode

Majoritatea posesorilor de iPad-uri prefera sa isi utilizeze tabletele in landscape mode

  Onswipe, o companie specializata pe dezvoltarea de sfotware pentru terminale mobile, a publicat recent un studiu pentru website-urile pe care le monitorizeaza si ne spune ca majoritatea posesorilor de tablete iPad prefera sa isi utilizeze dispozitivele in landscape mode. Diferenta fata de cei care prefera portrait mode nu este mare, insa ea dovedeste exact ceea ce le place utilizatorilor sa faca, acesta fiind probabil primul studiu care ofera o asemenea statistica. In ceea ce priveste orele de utilizare pentru iPhone si iPad, ei bine ora 10 seara este cea la care aceste produse sunt utilizate de catre cele mai multe persoane, rata de utilizare in timpul zilei/a noptii fiind semnificativ mai mica.

  Trecand la aplicatii, majoritatea posesorilor de de tablete iPad utilizeaza email-urile pentru a partaja informatii, Facebook, Twitter si Pinterest fiind platformele imediat urmatoare.Datele obtinute de catre cei de la Onswipe au la baza analizarea a 127 de milioane de vizite in decursul a doi ani de zile, deci sunt cat se poate de relevante si pot fi aplicate la nivelul bazei de utilizatori de tablete iPad.

 • madmaxady

  din cauza ca ipad-ul mini are marginile foarte subtiri nu e foarte placut sa-l folosesti in landscape mode.

 • Limit

  @madmaxady tu stii care e landscape si care e portret?Din cauza ca are marginile subtiri nu il poti folosi in portret,nu in landscape!!!!
  Eu imi folosesc ipadul numai in landscape,nu pot sa il utilizez in portet,am impreia ca ma jeneaza,nu intra destula informative pe pagina,etc….

 • hy73

  Si eu sunt unul din cei 59,8%

 • krbn

  eu tot in landscape il folosesc.

 • Alex

  Apropo de asta, aplicatia idevice nu mai merge in landscape pe ipad, cel putin la mine.

 • daniel

  si eu preferam sa folosesc aplicatia idevice in landscape dar nu mai merge de cand am facut update pt i5 …..exista vreo rezolvare?

 • @daniel: Da, a fost trimisa o noua versiune la Apple, ar trebui sa apara zilele acestea.