Prima Pagina Apple Apple concediaza angajatii din Apple Store-uri care testeaza si prezinta iOS 7...

Apple concediaza angajatii din Apple Store-uri care testeaza si prezinta iOS 7 clientilor

  Compania Apple si-a facut un obicei din a isi controla foarte strict angajatii, iar o noua masura are menirea de a ii impiedica pe acestia sa testeze, sa prezinte lumii sau sa discute despre iOS 7. Prin intermediul managerilor Apple Store-urilor, compania contacteaza angajatii care testeaza, prezinta sau discuta despre iOS 7 si le readuce aminte ca prin contract li se interzice sa faca aceste lucruri. Apple este “ingrijorata” de faptul ca unii angajati isi cumpara acces la iOS 7 prin intermediu diverselor website-uri care inregistreaza UDID-uri, sau pur si simplu incearca sa il instaleze fara a avea un UDID inregistrat.

Am I allowed to load and use iOS beta software on my devices? Not unless you are a member of the iOS Developer Program, or have been explicitly authorized by management to participate in the development or testing of internal Apple applications as part of an official Apple project.

You may not load iOS beta software onto any other person’s iOS device. Employees are not authorized to receive iOS beta software from any third parties, even if those third parties are iOS Developer Program members.

  Problema cea mai mare pentru Apple este ca angajatii ar putea demonstra functionalitatea iOS 7 catre clientii prezenti in magazine pentru a ii cumpara produsele, iar acest lucru ar putea genera confuzie in randul acestora. Compania este extrem de stricta in ceea ce priveste aceste reguli si concediaza pe loc orice angajati care le incalca, destule persoane trecand prin acest proces pana in prezent. Spre deosbire de anii trecut, anul acesta APple se tine de cuvant si chiar aplica regulile pe care le mentioneaza in contracte, fiind indreptatita sa isi concedieze angajatii care nu le respecta.

 • yoyoo29

  nu se primesc notificari sau nu primesc eu?

 • Da, e o mica problema. A fost trimis acum la Apple un update pentru aplicatie.

 • Mihai

  La mine sunt cumulate toate notificarile de la update pana acum… Am peste 200 deja

 • Claudiu

  Si la mine se tot aduna ca si cum nu am citit nici unul

 • Bobby67

  La fel si la mine 🙁

 • yoyoo29

  cum pun si eu o poza in loc de iconita aia cu agenda de pe iOS?

 • Alex

  Stii..cam acelasi lucru il faci si tu…adica daca platesti abonament aici tu inregistrezi UDID-uri pe gratis.

 • Lucian 4.2

  Sa concediezi un angajat nu e chiar asa usor, cel putin in UE. E vorba de un contract de munca iar concedierea pe incalcare de clauza contractuala trebuie sa fie cu probe atat de puternice incat sa reziste in fata unui judecator. Cred ca doar vrea sa-i sperie.

 • Delirium

  Lucian in franta si anglia se poate foarte usor, fara macar un motiv chiar daca ai contract pe perioada nedeterminata. Nu compara cu Romania si codul muncii de aici.

 • ticu

  Sa nu mai mentionam ce avocati isi permite Apple si ce si-ar permite un fost angajat…

 • Lucian 4.2

  @Delirium : In nici o tara din UE nu poti fi concediat decat cu respectarea legislatiei muncii. Referitor la Anglia verifica : gov.uk/dismissal
  Ca patronii profita de naivitatea angajatilor, e alta poveste.
  @ticu : nu avocatii judeca … iar orice proces dintre o companie si o persoana incepe cu balanta inclinata spre persoana