iOS 7 beta 2 permite deschiderea a doar 30 de aplicatii in background

  Una dintre schimbarile implementate de catre compania Apple in iOS 7 beta 2 are legatura cu sistemul de multitasking, Apple limitand la 30 numarul de aplicatii care pot fi deschise in background. Cei de la Apple au modificat sistemul prin care functioneaza multitasking-ul in iOS 7, astfel ca in momentul in care atingeti limita de 30 de aplicatii deschise, terminalele vor inchide unele dintre cele deschise printre primele. Desi compania nu a mentionat in vreo documentatie impunerea limitarii, ea este destul de logica sia re legatura cu modul in care este gandit sistemul de multitasking, insa nu trebuie sa uitam si de hardware-ul din dispozitive.

  Desi exista sanse ca aceasta limitare sa fie scoasa pana la lansarea versiunii finale a iOS 7, nimeni nu stie ce va face Apple in final, dar nu cred ca vor exista utilizatori suparati ca vor mentine deschise doar 30 de aplicatii in background.

5 COMENTARII

  1. daniel, apesi de 2 ori pe home, si apoi dai un swipe in sus pe aplicatia care vrei sa o inchis. E destul de intuitiv , in momentul in care deja dai cu degetul in sus, incepe sa fuga :).