Apple trimite spre inregistrare si protejare design-ul noilor iconite din iOS 7

  V-am spus in cursul zilei de ieri ca Apple a trimis la Oficiul pentru Brevete de Inventie si Marci cereri de inregistrare si protejare a design-ului iconitei FaceTime pentru iOS 7. Ei bine, astazi va spun ca Apple a trimis spre inregistrare si protejare inclusiv design-ul restului iconitelor concepute de catre angajatii sai pentru iOS 7, iar mai jos le aveti prezentate pe toate dintre ele. Inregistrarea design-ului acestor iconite denota cat se poate de clar faptul ca Apple nu intentioneaza sa le modifice design-ul in versiunea finala a sistemului de operare, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ele.

  Era totusi destul de greu de crezut ca Apple va modifica foarte mult felul in care arata aceste iconite din moment ce le-a prezentat deja lumii intregi, asa ca acum ramane doar sa vedem daca vom regasi imbuntatiri ale design-ului interfatei acestora, sau a altor elemente grafice.

19 COMENTARII

  1. Nu puteau sa le trimita mai intai la gunoi? Ce a fost si ce a ajuns Apple? Pina si la Nokia alea vechi grafica era mai buna!
    p.S Stie cineva de ce nu merge aplicatia Idevice pe I pad decit pe inaltime ?Iar cind vrei sa scrii trebuie sa o faci din modul landscape? Asta dupa update! Sau e ca noul IoS ? Adica varza?

  2. O foarta proasta idee, daca Apple o continua in stilul asta, nu-i vad bine, toata lumea din jurul meu e deguzstata de noul design iOS, iar eu personal imi pun chiar problema sa schimb platforma.

  3. Ma intreb de ce le breveteaza sincer. Nu cred ca cineva va face greseala de a le copia vreodata. Nici eu nu vad cu ochi buni aceste iconite. Toti prietenii mei care au iphone si au avut instalat ios 7 beta, absolut toti au fost dezamagiti de design.

  4. Sa ma f*ut in el de IOS 7 si in ca#catu de apple, ma ca#c pe ele de mere, dupa update la ios 7 nu mai pot sa fac absolut nimic pe telefon, e la acelasi nivel ca un jaf de android, au dat cu batu in balta rau de tot rata#tii de la apple, Adio iphone! Ma fu$t in tot ce tine de apple!

  5. Aici e categoria idiotilor care nu si au facut niciodată un update de la o versiune finala la una beta si se așteaptă ca totul sa meargă bine de prima data oricum nu ma mira! Asta e stereotipul utilizatorilor de iPhone și Apple. Păcat de munca lui Jobes care a vrut sa facă ceva care sa fie plăcut, usor si simplu de utilizat dar asa a accesat piața idiotilor care nu stiu cu ce se mănâncă programarea si a celor care trebuie sa le dai totul pe tava ca altfel singurul neuron pe care il au se arde si prea putin din piața celor care stiu cu adevărat ce înseamnă stabilitatea unui OS si de aici excludem variantele beta sau jailbreak. In momentul de fata cam tot ce a scos Apple in ultima vreme a lăsat de dorit dar încă se mențin si oferă cea mai buna experiența de utilizare chiar si un ios cu jailbreak oferă mai putine crash-uri decat oricare alta versiune de OS pt. smartphone de pe piața e plăcut sa vezi cum o chestie de genu dezveleste prostia umană de pe tot globul asta. Cine e mai bun ? Oare Samsung? Oare Apple? Poate Nokia? E irelevant! Răspunsul nici unii este doar o preferința de gusturi e ca si cum ai compara un BMW cu un Audi sau carnea de porc cu ceea de pui … Fac parte din aceeași categorie gustul diferă dar niciodată nu a existat un “război”. Rămâi scârbit nu de greșelile pe care le fac marile companii, ci de prostia care iese la suprafața in urma acestor greșeli

  6. Nu înțeleg de ce vă agitați atât de mult din cauza iOS 7 . Dacă nu vă place nu mai faceți update ce e așa de greu ?! Eu sunt foarte mulțumit de iOS 6.1.4 și m-am decis să nu adopt noul “design” . Iphone nu mai este și nu va mai fi niciodată un smartphone exclusivist și elegant .

  7. Astept sa apara ios 7 final plus jailbreak plus ios 6 icons theme ,sigur o sa fie si totul e ok daca nu comanda rapida htc one

  8. Un design mizerabil al iOS 7. Apple va pierde masiv utilizatori, cu atat mai mult cu cat si iPhone 5S are specificatii modeste comparativ cu competitia. Apple a devenit un mare rahat iar iOS 7 va avea soarta lui Symbian.

  9. Eu nu inteleg o chestie… care e faza cu icoanele aiurea si prostiile astea… voi folositi iphone-ul doar ca sa va uitati la icoane si la cum arata? ce prostie… eu unul is foare multumit de ios si iphone… si aici nu e vorba de icoane si alte prostii.. e vorba ca isi face treaba asa cum ar trebuii sa si-o faca … si in plus de asta. exista jailbreak care iti pune la dispozitie tone de teme si toate cele…. asa ca mai lasati treaba asta cu schimb platforma ca is urate icoanele si prostii dinastea… sora mea are un samsung galaxy s2 si l-am butonat zilele astea putin.. mergea asa de rau incat imi venea sa il arunc pe geam… android.. vorba aia… “inca nu e ce trebe”!