Apple trimite spre inregistrare si protejare design-ul noilor iconite din iOS 7

  V-am spus in cursul zilei de ieri ca Apple a trimis la Oficiul pentru Brevete de Inventie si Marci cereri de inregistrare si protejare a design-ului iconitei FaceTime pentru iOS 7. Ei bine, astazi va spun ca Apple a trimis spre inregistrare si protejare inclusiv design-ul restului iconitelor concepute de catre angajatii sai pentru iOS 7, iar mai jos le aveti prezentate pe toate dintre ele. Inregistrarea design-ului acestor iconite denota cat se poate de clar faptul ca Apple nu intentioneaza sa le modifice design-ul in versiunea finala a sistemului de operare, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ele.

  Era totusi destul de greu de crezut ca Apple va modifica foarte mult felul in care arata aceste iconite din moment ce le-a prezentat deja lumii intregi, asa ca acum ramane doar sa vedem daca vom regasi imbuntatiri ale design-ului interfatei acestora, sau a altor elemente grafice.

Articolul precedentMicrosoft OneNote a fost lansata in App Store Romania (Video)
Articolul următorAsa ar putea arata iOS 7 pe iPod Nano 6G
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.