Prima Pagina Apple Asa ar putea arata iOS 7 pe iPod Nano 6G

Asa ar putea arata iOS 7 pe iPod Nano 6G

  Daca detineti un iPod Nano 6G si v-ati intrebat vreodata cum ar putea arata versiunea sa de iOS daca ar avea implementate iconitele pentru iOS 7, atunci imaginea de mai sus va prezinta totul cat se poate de clar. Chiar daca iPod Nano 6G ruleaza o versiune foarte simpla a iOS, cineva s-a gandit sa faca un concept care ne demonstreaza cum ar putea fi implementat design-ul din iOS 7 in interfata sa si rezultatul nu arata rau deloc, insa nu se stie daca Apple va decide sa le ofere posesorilor acestui dispozitiv un update care sa o includa.

I am not a ‘designer’ and I always choose clarity above style when I have my App Director hat on. Notice how the overly enlarged Safari circle, which some have called wrong, actually works really well in this particular situation.

 • Mihai

  Corectie la titlu:
  “Asa ar putea arata iOS 7 pe iPod Nano 6G” in loc de “Asa ar putea iOS 7 pe iPod Nano 6G”

 • Me447

  Ce design prost, mail si safari pe ipod :))

 • Adri

  Daca avea wi-fi,safari ,mail ,bluetooth,era deja smartwatch :)…pacat ca n-au introdus toate astea in new ipod nano ,si mai mult,i-a marit si dimensiunile ,eliminind posibilitatea de a-l purta ca ceas de mana.Nici macar nu ar trebui sa-i schimbe design-ul ,poate un pic mai mare ecranul,iar denumirea ar fi putut ramane tot ipod nano si nu i’watch,mai ales ca deja existau 4 producatori de curele ,bratari ,cu o groaza de modele reusite din diverse materiale ,in Apple Store