Apple inregistreaza design-ul tuturor iconitelor din iOS 7

  Duminica si luni v-am prezentat in doua articole separate faptul ca Apple a trimis spre inregistrare si protejare design-ul noilor iconite din iOS 7, semn ca trebuie sa ne obisnuim cu ele deoarece nu vor mai fi modificate pana la lansarea versiunii finale a sistemului de operare. Ei bine astazi a fost publicata documentatie care ne spune ca si pentru restul iconitelor din iOS 7 se cere protectia, acum compania avand trimisa spre inregistrare intreaga colectie de iconite pe care designerii sai le-au conceput pentru iOS 7.

  Graba de a inregistra design-ul acestor iconite are la baza faptul ca unii competitori ai Apple ar putea fi tentati sa le copieze design-ul in viitoarele versiuni ale Android OS, lucru pe care Apple incearca sa il evite. Chiar si cu o asemenea protectie “in spate”, companii precum Samsung nu se vor gandi de 2 ori inainte sa copieze ceva, insa macar stim ca nu se va schimba nimic in ceea ce priveste design-ul iconitelor.

11 COMENTARII

  1. Astea numesc ei iconite ? Ceea ce au facut la iOS 7 e bataie de joc. Acum iphonul arata ca un telefon de duzina.Chiar aveam pretentii la ei dar vad ca Jonny Yve asta e dus cu pluta rau.Sunt posesor de Iphone 5 dar nici nu ma gandesc sa-mi pun panaramele alea de iconite.

  2. Aici nu sunt de acord cu ‘comentacii’. iOS avea nevoie de o schimbare de design, mai bine una majora si complet diferita decat una minora si insesizabila. In comparatie cu ‘aceeasi Marie’ cu alta palarie de pana acum, asta e chiar un efort surprinzator din partea Apple.

  3. Probabil ca vom trece toti pe ios7, dar asta nu inseamna ca dezamagirea nu exista. Din pacate, nici concurenta nu e la un nivel care sa te faca sa treci in alta barca. Urmand trendul actual, la urmatoarea generatie de telefoane, decalajul se va mari decisiv si suficient ca sa facem pasul.

  4. Îmi aduc aminte la prezentarea iOS 7 de pe 10 iunie se lăudau că 93% dintre utilizatori folosesc iOS 6, dar acest lucru fac pariu că este datorat în mare parte faptului că nu se poate face downgrade. Cel mai probabil aşa o să fie şi la iOS 7. Îţi bagă sistemul de operare pe gât, iar dacă vrei doar să îl probezi, numai poţi trece la iOS 6.

  5. Eu personal as fi preferat toata interfata, inclusiv iconitele alb-negru si gri.
    Din pacate Apple a ales curcubee, dezordine, culori deschise, amestecate… cu siguranta ne vom obisnui…dar nu e ceva elegat, pe masura prețului si a unui produs premium, de lux.

  6. Vasi iti dau dreptate,ai dreptate acum cu ios7 nu mai este un produs de lux este un ios copilaresc imi place schimbarea dar culorile sunt oribile.Puteau sa lase iconitele cu aceleasi culori si restul.