Prima Pagina geohot Geohot a dezvoltat o metoda de root pentru Samsung Galaxy S4 Active

Geohot a dezvoltat o metoda de root pentru Samsung Galaxy S4 Active

  Desi nu dezvolta solutii de jailbreak pentru iDevice-uri, geohot nu a parasit viata de hacker si ieri a publicat imagini prin care demonstreaza faptul ca a reusit sa dezvolte o solutie de root pentru Samsung Galaxy S4 Active, un terminal recent lansat de catre AT&T SUA. Pentru publicarea unei solutii de root pentru acest dispozitiv a fost oferita o recompensa de 455$, despre care geohot nu ar fi stiut nimic, insa asta conteaza mai putin si important este faptul ca hackerul a trecut de la iDevice-uri la Playstation 3 si acum la terminale Android.

  E putin probabil ca geohot sa inceapa sa dezvolte noi solutii de jailbreak pentru iDevice-urile noastre, insa se pare ca el inca are dorinta de a exploata sistemele de operare pentru terminale mobile.

Thanks to Oana R.

 • Mervey

  Mi-e greu sa cred ca sunt numai 10 oameni in lumea asta care sa se priceapa atat de bine la programare incat sa gaseasca solutii de acces root…si totusi numai ei apar cu aceste solutii..nu inteleg…

 • Andrei

  Destept geo asta :))) . A trecut pe partea unde bluetooth-ul e ceva normal si firesc :)) .

 • Lucian 4.2

  Mervey, sunt vizibili doar laudarosii. Exista comunitati intregi de programatori care fac lucruri deosebite, una din cele mai active este xda-developers. Oamenii asta au peste 5 milioane de useri inregistrati si on-line in medie gasesti oricand peste 50 de mii de useri. Binenteles ca nu toti sunt experti majoritatea sunt gura-casca.

 • Bogdanm

  Cunosc xda-ul, am lucrat cu developeri de acolo pt cateva proiecte. Sunt destui oameni destepti acolo, cativa chiar geniali. Insa nu vor veni vreodata pe ios, efectiv urasc orice e legat de platforma asta. Desi se face development pt windows phone si android niciodata nu s-a luat in calcul o sectiune de development pt ios integrata cu forumul principal. In general, elitele xda precum si ale altor comunitari cred in open source, linux etc. ios este exact opusul…

 • sori

  S4 Active este tot un S4 cu o alta carcasa si a fost root-at inainte de a ajunge pe piata .