iOS 7 jailbreak este posibil, dar cand il vei putea utiliza tu?

11

  Ieri ni s-a confirmat faptul ca pentru iOS 7 exista o metoda de jailbreak, aceasta fiind prima confirmare facuta de vreo entitate care detine exploit-uri nepublice pentru iOS. Dovada publicata ieri ne da incredere in faptul ca in viitor vom avea o solutie de jailbreak disponibila pentru iDevice-urile noastre, insa probabil putini erau circumspecti in legatura cu acest lucru, mai ales ca lansarea unei solutii de jailbreak pentru iDevice-uri este o afacere foarte profitabila pe care hackerii nu o vor abandona prea curand si prea usor.

  Chiar daca se poate face jailbreak pe iOS 7, deocamdata el este dedicat doar dezvoltatorilor de aplicatii si hackerilor care cauta exploit-uri, jailbreak-ul fiind cel mai probabil unul tethered. Cydia nu este compatibila cu iOS 7, tweak-urile si aplicatiile din Cydia nu sunt compatibile cu iOS 7, asa ca nu aveti ce face deocamdata cu aceasa versiune a sistemului de operare nici daca i-ati putea face jailbreak. Acum sa raspund la intrebarea din titlu, o solutie de jailbreak pentru iOS 7 va fi cel mai probabil lansata undeva prin noiembrie/decembrie, cel mai devreme, insa in cel mai rau caz, am putea sa o avem disponibila la inceputul anului 2014.

  Ca sa fiu sincer, indiferent cand o vor lansa hackerii, ei vor produce bani si lumea va fi multumita, insa lansarea mai multor solutii de jailbreak va atrage mai multi bani, asa ca poate vor fi motivati sa lanseze mai multe solutii de jailbreak pentru iOS 7.