Tutorial: Iata cum poti utiliza aplicatia Google Maps pe iPad

  In ciuda popularitatii aplicatiei Google Maps, compania Google nu a lansat in App Store o versiune compatibila si cu tabletele iPad, insa acest lucru nu va poate opri din a modifica aplicatia existenta pentru a o rula pe tablete. Totul functioneaza numai pe tabletele care au jailbreak facut, deci nu veti putea utiliza aceasta metoda pe o tableta la a carui sistem intern de fisiere nu aveti acces, deci nu va complicati fara rost. Daca urmati indeaproape instructiunile de mai jos, veti putea rula Google Maps fara probleme pe intreg ecranul tabletei iPad, aplicatia trebuind instalata in tableta inainte de a incepe procesul, insa aplicatia trebuie sa fie inchisa, inclusiv din background.

1. Deschideti aplicatia iFile si navigati catre var/mobile/applications unde veti cauta folderul aplicatiei Google Maps.

2. In interiorul folderului aplicatiei Google Maps cautati fisierul info.plist pe care il veti deschide cu editorul text al iFile.

3. Prin textul vizibil acolo cautati intrarea UIDeviceFamily si modificati mentiunea 1 in 2. 2 este indicativul care permite rularea aplicatiei inclusiv pe tabletele iPad. Dupa modificare salvati fisierul.

  Acum efectuati un respring tabletei voastre, iar la redeschiderea sa ar trebui sa puteti rula aplicatia pe intreg ecranul iPad.

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Categoria: Navigation


Descriere: Navigate your world with Google Maps, now available for iPhone. Get comprehensive, accurate and easy-to-use maps with built-in Google local search, voice-guided turn-by-turn navigation, public transport di…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.2 Mb