MuscleNerd sustine ca nu exista un bootrom exploit care poate face jailbreak pe iOS 7

  Saptamana aceasta a fost prezentat oficial proiectul OpenJailbreak al hackerului p0sixninja, el starnind imaginatia multora care credeau ca exista un bootrom exploit pentru iDevice-urile lansate dupa iPhone 4. Din pacate acest lucru nu este adevarat, conform lui MuscleNerd, care acum cateva minute a publicat pe contul sau Twitter mesajul din imaginea de mai sus. Hackerul sustine ca niciun hacker nu a reusit sa faca un dump bootrom-ului acestor terminale, deci existenta unui exploit este scoasa din discutie.

  Acum e destul de posibil ca MuscleNerd sa nu stie ce are p0sixninja descoperit sau ascuns prin calculatorul sau, insa ar putea avea in aceeasi masura dreptate. p0sixninja nu a anuntat deocamdata ca are un bootrom exploit pentru iDevice-urile lansate dupa anul 2010, insa a afirmat ca va lansa o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 7.

8 COMENTARII

  1. @VYCEl nu vorbeste de inexistenta unui exploit pt iOS7, zice ca nici un hacker nu a descoperit pana acum un bootrom exploit pt chip-urile A5 si de dupa, ca sa pricepi, pt chip-urile A4 din iphone 4 exista un astfel de exploit ce permite printre altele downgrade la versiunile inferioare ale iOS in anumite conditii sau tethered jailbreak.