Prima Pagina Noutati Viitoarele smartphone-uri vor avea ecranele protejate cu panouri de sticla antibacteriene dezvoltate...

Viitoarele smartphone-uri vor avea ecranele protejate cu panouri de sticla antibacteriene dezvoltate de catre Corning

  Aproape anual cei de la Corning isi imbunatatesc tehnologiile de protectie a ecranelor smartphone-urilor, facandu-si panourile de sticla mai rezistente si mai subtiri, insa acum compania vine cu ceva nou, un strat antibacterian. Corning sustine ca poate proteja utilizatorii de microbii care se aduna in mod normal pe ecranele propriilor terminale, acest lucru fiind obtinut printr-un strat antibacterian cu care este tratat panoul de sticla. In doar jumatate de ora, produsul celor de la Corning poate omora o buna parte dintre microbii care se aduna pe panourile de sticla ce ne protejeaza ecranele smartphone-urilor si teoretic ne poate proteja de imbolnavirea excesiva.

  Separat de acest strat de protectie impotriva microbilor, noile panouri de sticla ale Corning promit implementeze un strat anti-reflexie mult mai bun, pentru a ne permite sa vizualizam mai clar imaginile afisate pe ecrane. Aceasta noutate va fi extrem de apreciata de catre posesorii de smartphone-uri cu ecrane AMOLED, acestea avand cea mai proasta vizibilitate cand sunt utilizate in lumina directa a soarelui. Desi tehnologiile celor de la Corning sunt interesante si cu siguranta vor atrage atentia multora, deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansate, ele fiind doar prezentate in cadrul unei conferinte M.I.T.

  Aici puteti viziona un clip video in care un reprezentant al Corning discuta despre tehnologii.