Prima Pagina Cydia Flat IOS Theme – o iconita cu design plat pentru iDevice-ul tau

Flat IOS Theme – o iconita cu design plat pentru iDevice-ul tau

  Flat IOS Theme este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia si ea promite sa implementeze in iOS un design plat, oarecum asemanator cu cel aplicat de catre Apple in iOS 7. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca tema modifica doar iconitele aplicatiilor native instalate in iDevice-uri, ea nu modifica interfata acetora sau iconitele aplicatiilor terte instalate prin App Store. Flat IOS Theme functioneaza cu modulul Summerboard al plugin-ului Winterboard, iar in Cydia o gasiti gratuit in repo-ul ZodTTD & MacCiti.

This theme requires Winterboard’s “Summerboard mode” to be enabled. Flat IOS Winterboard theme. This theme brings the new flat look to your favorite iOS device! It also includes a great looking calendar icon.

  • robert

    abia aceasta tema este mai penibila decat cea din ios7

  • Haivas

    O tema superba este :fiftyfootshadowsHD sau 2UINique Cyan !!!

  • Khaan

    A inebunit toata lumea cu “dizainu” asta plat ???? Ce naiba oameni buni nu vedeti parca ca e din desene animate??? UNDE ESTE ELEGANTA? Feeling-ul de high-end? Doamne cine ce i-o fi apucat pe astia cu flat-ul lor…sant atatea NECESARE de schimbat in iOS si ei s-au gasit sa faca cartoon network style din iconite…uitati-va la icoanele lui HTC One…apoi comparati-le cu rahatul din iOS 7… Te ia plânsu’…