O aplicatie pentru iPad te ajuta sa probezi virtual ochelarii inainte de a ii achizitiona (Video)

[youtube]http://youtu.be/RlHOhYF_jqM[/youtube]

  Daca v-ati gandit vreodata sa cumparati o pereche de ochelari de pe un website, dar va temeati ca nu stiti cum vor arata de indata ce ii puneti pe ochi, ei bine o aplicatie pentru un website american vine sa rezolve problema. Glasses.com se numesc website-ul si aplicatia, iar in clipul video de mai sus aveti o demonstratie a functionalitatii lor. Practic aplicatia genereaza o imagine 3D a fetei voastre prin inregistrarea rotirii capului, apoi aplica o pereche de ochelari aleasa de catre voi si va da posibilitatea de a vedea cum veti arata cu ei.

With glasses.com for iPad, you can virtually try on thousands of glasses and sunglasses to see how you look from any angle in photo-realistic 3D. Try on frames from Ray-Ban, Burberry, Oakley, Versace, Maui Jim, and more — scaled to fit your face correctly. All from your iPad. The app uses the video input from your iPad’s camera to generate a 3D custom model of your head. If you’re curious to learn more, jump over to our website at glasses.com/app.

  Din pacate aplicatia este disponibila doar in SUA, pentru ca vorbim despre un website american, insa ideea ar putea fi aplicata cu succes in orice tara.