Apple Romania afiseaza in sfarsit informatii despre iOS 7

 

  Desi a trecut o luna de zile de la prezentarea iOS 7, abia in cursul acestei saptamani compania Apple, prin reprezentantii din Romania, a publicat informatii in romana in legatura cu iOS 7. In aceasta pagina veti gasi toate informatiile in legatura cu iOS 7, ele fiind traduse din engleza in limba romana, astfel incat toti posesorii de iDevice-uri din Romania sa poata afla rapid tot ceea ce urmeaza sa primeasca incepand din aceasta toamna. In general versiunea romaneasca a website-ului Apple afiseaza informatii despre produse noi cu aproximativ o luna dupa prezentarea acestora, lucru pe care il intalnim si in cazul website-urilor Apple din alte tari.

16 COMENTARII

  1. Cu design și caracteristici complet noi, iOS 7 este cel mai avansat sistem de operare mobil din lume. În forma lui cea mai avansată.

    Buna gramatica. La fel ca si os-ul in sine.

  2. Marioos, cel mai avansat SO mobil din lume? E o gluma?
    iOS este cel mai frumos, cel mai stabil, cel mai simplu SO mobil.
    Dar cum fasole sa fie cel mai avansat cand iOS 7 implementeaza (reinventeaza) cateva functii care alte SO-uri mobile le au de cativa ani? Si ce sa mai zicem de restul functiilor pe care nu o sa le aiba nici iOS12. De exemplu USB OTG.

  3. @ Lucian,. Daca citesti ultimul paragraf de pe site, vei intelege. E vorba de greseala lor gramaticala facuta; iar daca unii comenteaza si la sesizari de genul, imi dau seama care e dominanta tipului de om ce foloseste ios-lui. E simplu ca la pr*sti.