Candy Crush – o aplicatie care produce aproape 20 de milioane de dolari lunar

8

  Candy Crush ocupa in momentul de fata prima pozitie in topul aplicatiilor din App Store SUA care genereaza cele mai mari venituri, iar conform celor de la thinkdigital, 633.000$ sunt produsi zilnic de catre utilizatorii care folosesc jocul. In medie aproape 6.8 milioane de utilizatori sunt zilnic activi in joc, aplicatia este instalata de aproape 190.000 de persoane in fiecare zi, iar incasarile generate sunt colosale. In baza acestor cifre, aplicatia ar genera aproape 230 de milioane de dolari anual pentru dezvoltatorii sai, suma enorma pentru un joc disponibil in App Store.

  Desigur ca nimeni nu stie cati bani a generat pana acum aplicatia si calculele celor de la thinkdigital ar putea fi gresite, insa aflandu-se pe primul loc in topul celor mai profitabile aplicatii din App Store SUA, Candy Crush genereaza cu siguranta multi bani pentru producatorii sai. Candy Crush este o aplicatie ce poate fi instalata gratuit, ea fiind dezvoltata in baza modelului freemium.

Pretul initial:
Numele:
Candy Crush Saga ®

Gratuit

s

Developer: King.com Limited
Universala
Categoria: Games


Descriere: Switch and match your way through more than 300 levels in this delicious and addictive puzzle adventure. Ain’t it the sweetest game ever

Please note: Candy Crush Saga is completely free to play but some i…


Dimensiunea aplicatiei este: 47.3 Mb