Apple se pregateste sa modifice iconita iCloud

  Lunga serie de modificari gandite de catre Apple pentru iOS 7 va afecta inclusiv iconita oficiala a iCloud-ului, compania Apple trimitand spre inregistreare o versiune modificata, mult mai simpla a elementului grafic recunoscut de posesorii de iDevice-uri. Cererea de inregistrare ca marca a acestei iconite acopera exact aceleasi domenii precum cererea depusa pentru iconita initiala, asa ca nu se va schimba nimic din acest punct de vedere. Inlocuirea actualului logo cu unul care sa fie conceput in baza principiilor de design utilizate in iOS 7 este logica si binevenita in acelasi timp, simplitatea fiind apreciata de catre utilizatori.

  Noua iconita a fost trimisa spre inregistrare in Jamaica si Canada, deocamdata nu se stie in ce alte tari a cerut Apple protectia, insa este destul de clar ca se vrea protejarea sa peste tot in lume.

7 COMENTARII

  1. Nu inteleg de cand e la moda simplitatea asta in design sincer. Parca scopul nostru era sa evoluam, ma asteptam peste cativa ani la iconite animate, si peste alti cativa poate la chestii 3d, holograme. Dar cica se poartea iconite cu design flat. Don’t understand why?

  2. georgian, fa un test simplu : copiaza cu printscreen cele doua iconite care le vezi mai sus, salveaza-le si uita-te ce dimensiune au. O sa constati ca iconita din versiunea iOS 6 este cam de trei ori mai mare decat iconita din versiunea iOS 7.
    In iOS 7 s-au introdus functii noi care sunt consumatoare de resurse.
    Si acum vine intrebarea : vrei lag pe deviceurile existente? Vrei ca iOS 7 sa ruleze doar pe procesoare cu n-spe core-uri?
    Asta e pretul platit pentru noile functii.

  3. @5 esti cam prost stai jos. iconita are aceasi rezolutie doar ca mare parte este alba si restu negru. nu se pune problema de resurse cand e vorba de niste iconite.
    Mai bine vorbiti de animatiile astea noi din ios7 care cer nspe mii de core-uri si nu de iconite.

    O idee pentru comentatori, cand nu sunteti siguri de ceva nu mai scrieti.

  4. mihai, nu e cazul sa te crizezi. Am exprimat o parere. Poate e corecta, poate e gresita. Daca oamenii ar vorbi doar atunci cand ar fi siguri ca au dreptate, am trai intr-o lume de muti.
    Calmeaza-te, fa-ti un cei de tei si o sa te simti mai bine. Iti doresc o zi buna.