Infinity Blade Dungeons nu va ajunge vreodata pe platforma iOS

  Infinity Blade Dungeons a fost prezentat in luna martie a anului 2012 intr-o conferinta pentru lansarea iPad 3,  dorind sa demonstreze lumii intregi performantele grafice ale tabletei. De atunci si pana acum cei de la Epic Games au amanat de 2 ori lansarea oficiala a jocului, iar acum compania a anuntat oficial anularea proiectului. Proiectul a murit in momentul in care compania Impossible Games Studios si-a incetat activitatea, ea fiind cea care dezvoltat tilul pentru Epic Games, iar daca atunci procesul de dezvoltare a fost doar suspendat, iata ca acum a fost anulat.

  Cei de la Epic Games au recunoscut ca seria Infinity Blade este cea mai profitabila srie de jocuri lansata in App Store de catre companie, iar asta ii va motiva sa produca alte jocuri, probabil cel putin la fel de bune. Daca ar fi ajuns in App Store, Infinity Blade Dungeons ar fi fost, fara discutie, unul dintre cele mai populare si mai descarcate titluri, el aducand un gameplay si un motor grafic extrem de bune, pe care utilizatorii le-au apreciat chiar din momentul in care au vazut prezentarea oficiala.

4 COMENTARII

  1. A fost ceva “de ochii lumii” la fel cum a fost si acel joc “Clumsy Ninja”. In curand o sa vina cu jocuri prerandate. Ehh, nu este nimic, pentru cei care doresc un RPG interesant gen Dungeons poate descarca “Iesabel”. Ceva la fel de bun sau poate chiar mai bun ca doar asta a si fost lansat.