Apple va investiga cazul unei femei care ar fi fost ucise de un iPhone 5 aflat la incarcat

  Dimineata v-am spus ca o femeie din China ar fi fost ucisa de catre un terminal iPhone 5 care se afla la incarcat, insa avertizandu-va ca la mijloc ar putea fi o problema cu autenticitatea accesoriilor de incarcare. De dimineata si pana acum cei de la Apple au reactionat la caz si au confirmat pentru Reuters ca vor investiga decesul femeii, promitand sa colaboreze cu autoritatile si sa asiste victimele indurerate. Anuntul celor de la Apple confirma faptul ca un iPhone 5 a fost implicat in deces si ca el este o posibila cauza a decesului familiei, insa noi nu vom afla vreodata adevarul, indiferent cat de dur ar fi el.

We are deeply saddened to learn of this tragic incident and offer our condolences to the Ma family. We will fully investigate and cooperate with authorities in this matter.

  Daca cablurile de incarcare ale iPhone 5 sunt capabile sa transmita curent electric la o intensitate atat de mare catre utilizatori, imaginea companiei ar fi distrusa, asa ca adevarul va ramane pentru ea. Cel mai probabil se va anunta ca nu terminalul a fost vinovat, sau ca un cablu neatutorizat a fost utilizat, impreuna cu o instalatie electrica neadecvata.