Prima Pagina Apple Apple va investiga cazul unei femei care ar fi fost ucise de...

Apple va investiga cazul unei femei care ar fi fost ucise de un iPhone 5 aflat la incarcat

  Dimineata v-am spus ca o femeie din China ar fi fost ucisa de catre un terminal iPhone 5 care se afla la incarcat, insa avertizandu-va ca la mijloc ar putea fi o problema cu autenticitatea accesoriilor de incarcare. De dimineata si pana acum cei de la Apple au reactionat la caz si au confirmat pentru Reuters ca vor investiga decesul femeii, promitand sa colaboreze cu autoritatile si sa asiste victimele indurerate. Anuntul celor de la Apple confirma faptul ca un iPhone 5 a fost implicat in deces si ca el este o posibila cauza a decesului familiei, insa noi nu vom afla vreodata adevarul, indiferent cat de dur ar fi el.

We are deeply saddened to learn of this tragic incident and offer our condolences to the Ma family. We will fully investigate and cooperate with authorities in this matter.

  Daca cablurile de incarcare ale iPhone 5 sunt capabile sa transmita curent electric la o intensitate atat de mare catre utilizatori, imaginea companiei ar fi distrusa, asa ca adevarul va ramane pentru ea. Cel mai probabil se va anunta ca nu terminalul a fost vinovat, sau ca un cablu neatutorizat a fost utilizat, impreuna cu o instalatie electrica neadecvata.

 • Pingback: O femeie din China ar fi fost ucisa de un iPhone 5 care se afla la incarcat | iDevice.ro()

 • Cristi@

  Cum tigarile nu ucid asa nici Iphone 5 nu ucide.

 • Alex

  Orice e posibil in in ziua de azi…

 • Chatagra

  Astfel apple va putea justifica producerea urmatorului iphone din plastic …nu te poti curenta cu el :p

 • Bogdan

  Pe mine, iarna trecuta m-a curentat telefonul dupa ce sm venit de afara cu el ( de la frig la caldura) l-am pus pe usb la pc sicand am atins bara metalica laterala am simtit ca ma curenteaza telefonul (dar nu pot spune ca era dureros ,ci aproape ca puteai sa tii mana pe el chiar daca te ” curenta “)

 • Gelu

  Si la mine rama metalica a iphone-ului 4 curenteaza atunci cand este la incarcat…. Oricum nu cred ca te poate ucide, doar te “ciupeste” putin…

 • Lucian 4.2

  Ca sa apara tensiuni periculoase este necesar sa se produca o legatura galvanica intre partea de 230 V si partea de 5 V din incarcator.
  Daca in timp ce device-ul este la incarcat, incepe sa scoata fum :
  – NU ATINGETI DEVICE-UL!!! Nu uitati ca are parti metalice.
  – NU ATINGETI INCARCATORUL SAU FIRELE. Din cauza intensitatii curentului acestea se pot topi iar voi sa veniti in contact cu partea metalica.
  Deconectati tensiunea de la disjunctor/intrerupator general si apoi puteti sa-l trageti din priza si daca e cazul, stingeti incendiul. Dar niciodata nu atingeti inainte de intreruperea tensiunii.

 • Madalin

  bineinteles, mortul este vinovat