O femeie din China ar fi fost ucisa de un iPhone 5 care se afla la incarcat

  In imaginile de mai sus o vedeti pe Ma Ai Lun, o insotitoare de zbor din China care ar fi fost ucisa de catre un terminal iPhone 5 care se afla la incarcat si pe care l-ar fi ridicat pentru a raspunde unul apel. Se pare ca dispozitivul ar fi electrocutat-o pe femeie in momentul in care l-ar fi luat in mana in timp ce suna, cel putin asta sustine sora ei. In raportul oficial al politiei se afirma faptul ca femeia ar fi decedat in urma unei electrocutari, insa un avertisment lansat de catre sora sa, pe echivalentul chinez al Twitter, da de inteles ca terminalul iPhone 5 ar fi fost cauza acestui incident.

  Pentru ca vorbim de China, exista posibilitatea ca la mijloc sa fie cateva variabile si aici nu ma refer la faptul ca nu ar fi vorba despre un iPhone 5, ci despre o clona. Exista posibilitatea ca electrocutarea sa fi survenit din cauza utilizarii unui cablu de incarcare contrafacut, sau a unui care a fost uzat si care ar fi generat electrocutarea. Aceasta este prima oara cand aud despre un asemenea accident care are legatura cu terminalele iPhone si intreaga poveste este ciudata.

UPDATE: Apple a afirmat ca lanseaza o investigatie in acest caz, urmand a coopera cu autoritatile implicate in rezolvarea sa.