Echipa care a conceput Microsoft Surface lucreaza acum la un smartwatch

3

  Daca tot exista o moda in ceea ce priveste dezvoltarea de smartwatch-uri, cei de la Microsoft au decis sa dezvolte un asemenea produs, echipa care a conceput tabletele Surface primind proiectul pentru acest produs. Echipa care testa accesoriile Xbox-urilor a testat si smartwatch-ul dezvoltat acum de catre companie, insa dezvoltatorii Surface-urilor le vor prelua munca si probabil vor face o treaba mult mai buna. Smartwatch-ul celor de la Microsoft ar avea un ecran de 1 – 1.5 inch, senzor pentru monitorizarea batailor inimii si ar rula in baza unei versiuni a Windows 8.

The move to the Surface group underlines a recent organizational change at Microsoft that aligns Xbox hardware and Surface hardware into a single division, with former Windows chief Julie Larson-Green now responsible for all of Microsoft’s hardware efforts.

  Produsul urmeaza sa aiba acelasi conector precum tablete Surface, ar putea interactiona cu acestea, dar deocamdata nu se stie in ce masura. Deocamdata produsul se afla in stadiul de prototip, este la multe luni distanta de lansarea oficiala, insa interesul aratat fata de dezvoltarea sa denota ca in viitor aceasta piata va deveni extrem de importanta.