Prima Pagina Apple Clipurile video din cadrul sesiunilor WWDC 2013 apar pe YouTube

Clipurile video din cadrul sesiunilor WWDC 2013 apar pe YouTube

  In timpul WWDC 2013 angajatii Apple au tinut sesiuni speciale cu dezvoltatorii care au cumparat bilete pentru a participa la eveniment, invantandu-i pe acestia cum sa dezvolte aplicatii mai bune, sau cum sa rezolve unele probleme de functionare. Aceste sesiuni au fost inregistrate de catre Apple si sunt disponibile in portalul dedicat dezvoltatorilor, pentru a le viziona fiind necesara platirea abonamentului anual de 100$, care le permite dezvoltatorilor sa si publice aplicatii in App Store-ul companiei Apple.

  In ciuda restrictiei de a descarca si publica aceste clipuri video, pe YouTube au aparut toate dintre ele si sunt disponibile gratuit in aceasta pagina. Compania Apple a confirma ca nu le-a publicat acolo, deci probabil nu vor fi disponibile pentru multa vreme, asa ca daca doreati sa aflati ce au prezentat angajatii Apple in cadrul WWDC 2013, ar fi bine sa le vizionati cat inca mai aveti ocazia.

 • Marvel

  Au fost deja sterse… :((

 • Relu

  Clipurile nu au fost urcate de Apple 🙁

  “WWDC 2013 – Xco…” This video is no longer available due to a copyright claim by Apple Inc

 • djcata

  deci in primul rand ca nu e nevoie de abonament platit ca sa vezi sesiunile , eu le-am luat pe cele din anii trecuti decat cu un simplu cont apple … in al doilea rand nu inteleg de ce astea din 2013 nu mai apar odata in itunes …. si in al treilea rand nu inteleg ce asa mare secretomanie la apple cu sesiunile astea , ce mare secret poate afla cineva de aici ? cine vrea sa faca aplicatii poate sa faca oricum , cine vrea sa le publice trebuie oricum sa aiba cont platit , deci nu inteleg … cu cat mai multa lume are acces la ele cu atat mai multi developeri ,nu ?