Prima Pagina AirDrop iPhone 5S ar urma sa aiba integrata tehnologia NFC

iPhone 5S ar urma sa aiba integrata tehnologia NFC

  Desi Apple a implementat in iOS 7 AirDrop-ul care ne permite sa partajam fisiere prin Bluetooth sau WiFi, iata ca inca apar zvonuri care indica faptul ca iPhone 5S ar urma sa contina tehnologia NFC. Conform unui presupus angajat al Verizon, in interiorul bazei de date a companiei au fost listate o serie noua de nano SIM-uri 4G LTE care ar fi compatibile cu smartphone-uri NFC. Avand in vedere ca Apple este singurul producator de smartphone-uri care utilizeaza nano SIM-uri pentru terminale mobile, legatura a fost imediat facuta cu compania.

  Desi anul trecut Apple a avut prototipuri ale iPhone 5 care aveau implementat un chip NFC, tehnologia nu a ajung in versiunea finala a terminalului si e putin probabil ca anul acesta sa se schimbe ceva. Singura utilitate a NFC-ului intr-un iPhone ar fi legata de posibilitatea de a face plati mobile, iar deocamdata Apple nu pare dispusa sa intre in aceasta industrie. Apple ofera Passbook-ul care ne permite sa facem aproximativ acelasi lucru, dar cu ajutorul unor cupoane digitale, asa ca NFC-ul pare a fi la fel de departe de implementare precum era anul trecut.

 • Cristi@

  In alte telefoane mobile gen Blackberry ori Samsung, NFC il foloseam si la transfer de date, dar in cazul Apple la ce sa fie bun NFC? Nu stiu cati ati folosit passbook-ul in Romania dar pt mine ar fi o aplicatie pe care as dori sa o sterg din telefon ca si News Standul!!! Oricum, FUCK LOGIC, in cazul Apple.

 • Bogdan

  wow..revolutionar..

 • Pingback: L’iPhone 5S avrà il sistema NFC integrato? | AppleTvItalia - Guide, News e jailbreak per la tua Apple TV()

 • alex alexandru

  stie cineva unde are loc lansarea iphone5s stiu data dar doresc locul adica tot acolo unde au lansat ios7???

 • Glavan

  Am observat ca la mine in Control center nu imi apar optiunile alea cu AirDrop si AirPlay..
  Sunt disponibile numai pt iPhone5? Eu am 4s