Apple a inceput un proces “agresiv” de angajare pentru a lansa iWatch in anul 2014

  iWatch este smartwatch-ul dezvoltat de catre Apple in momentul de fata si desi stim ca Apple il pregateste pentru lansarea, nu stim cand anume va ajunge el pe piata. Ei bine, un articol publicat ieri in Financial Times ne da de inteles ca iWatch-ul se afla deocamdata la cel putin 1 an de zile distanta de lansare, Apple initiind un nou proces “agresiv” de angajare a unor ingineri care sa faca parte din echipele care dezvolta produsul. Apple are deja cateva zeci de ingineri care lucreaza la proiect, el pare sa fi fost aprobat pentru finalizare si acum este nevoie de oameni suplimentari pentru a termina produsul si a il aduce pe piata.

Apple may not have adequate resources to develop an iWatch version of iOS because it may require big changes to iPhone and iPad iOS this year. In addition, wearable device components aren’t mature. For these reasons, we think mass production of the iWatch is more likely to begin in 2H14, not 2H13 as the market speculates.

  Din pacate iWatch-ul ramane deocamdata un produs despre care stim doar ca se afla in proces de dezvoltare si ca va ajunge candva pe piata, nu stim care vor fi functiile sale sau ce pret va avea. In ciuda acestor necunoscute, Apple pare sa fie interesata sa intre pe piata smartwatch-urilor cu un produs, insa va asteptat pana anul viitor cand piata se va maturiza, vor exista mai multe persoane interesate sa cumpere asemenea gadget-uri si probabil va “da lovitura” din nou cu un produs care va uimi lumea.