SearchAmplius ne permite sa utilizam Spotlight pentru a efectua cautari in aplicatiile Cydia, App Store, Weather, YouTube si nu numai

  SearchAmplius este un tweak lansat in cursul noptii in Cydia, iar cu ajutorul sau putem efectua cautari cat mai diversificate in iOS. In mod normal Spotlight-ul ne permite sa efectuam cautari in interiorul aplicatiilor native, pentru aplicatii native si cautari pe web, insa acest tweak implementeaza mult mai multe. Cu ajutorul sau putem efectua cautari direct pe YouTube, cautari in Cydia, putem cauta rezolvari pentru formule matematice, putem efectua cautari in iTunes Store, in App Store, in Maps si in multe, multe alte aplicatii ale iOS.

Compatible with iOS 6. SearchAmplius adds many custom search result sections to Spotlight, using SearchLoader.

The following categories are added:

  1. Cydia
  2. Calculator
  3. Weather
  4. Stocks
  5. YouTube
  6. iTunes Store
  7. App Store
  8. Maps

Some results require an Internet connection to be displayed, therefore it is recommended that you sort them in Spotlight Preferences to be processed last. Cydia results are refreshed every midnight, or on install. Preferences for this tweak can be found under Settings > SearchLoader.

  Practic SearchAmplius este un tweak care completeaza functionalitatea Spotlight-ului, oferindu-ne posibilitatea de a efectua cautari care pana in prezent nu erau posibile si daca aveati nevoie de asa ceva, atunci in Cydia il gasiti la pretul de 3$ in repo-ul BigBoss.