Gunner Z – un nou shooter interesant pentru iOS (Video)

[youtube]http://youtu.be/4cO2vS6M0bQ[/youtube]

  Daca asteptati lansarea in App Store a unui nou shooter care sa merite achizitionat, atunci Gunner Z este potrivit pentru voi. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca jocul este un zombie shooter cu un twist, adica veti avea la dispozitie un arsenal ceva mai complex decat in mod normal, insa veti avea si posibilitatea de a va personaliza masina cu care intrat in lupta si desigur veti avea posibilitatea de a cumpara upgrade-uri pentru masinile voastre, dar si pentru arme. Jocul este dezvoltat folosind motorul grafic Unreal Engine 3, asa ca din punct de vedere grafic veti sti ca este aproape excelent, cel putin cand vine vorba de terminalele mobile.

For our next game we went with a drastically different flavor.  It’s a game about zombies, weapon upgrades, vehicle customization, and trying to stop the apocalypse!  Today we’re announcing, exclusively for iOS, Gunner Z! Gunner Z is night-vision turret combat with realistic modern vehicle weaponry on steroids! In Gunner Z, you will create and modify a garage full of vehicles. These trucks, codenamed “AC-HMV”, have been modified with an extendable crane boom arm that supports remotely operated weapons.  Utilizing this, you will have full control of your view the game world, allowing you to raise or lower your weapons to clear out buildings or rake fire across the rooftops.

  Daca nu ati observat inca in clip, lumea in care se desfasoara actiunea poate fi distrusa in cea mai mare parte, garajul contine o sumedenie de masini cu care puteti intra in lupa, asa ca gameplay-ul nu va fi decat antrenant. Gunner Z este deocamdata disponibil intr-o versiune beta oferita unui grup select de utilizatori, insa el va fi lansat in viitorul apropiat in App Store.

2 COMENTARII