Prima Pagina Apple iPhone Lite ar urma sa fie disponibil in doua versiuni cu procesoare...

iPhone Lite ar urma sa fie disponibil in doua versiuni cu procesoare diferite

  Noutatile legate de iPhone Lite continua sa apara, iar astazi aflam ca dispozitivul ar putea fi disponibil in doua versiuni cu configuratii hardware separate. Ele ar avea numele de cod Zenvo si Zagato/Bertone, iar diferenta dintre ele ar sta in procesoarele pe care compania Apple ar urma sa le utilizeze. Zenvo ar urma sa contina un procesor H5P dual-core de pana la 1.23 GHz si s-ar conecta la retelele 4G FDD, aceasta fiind o versiune mai ieftina a iPhone Lite. Zagato/Bertone ar urma sa contina un procesor H6P si ar fi compatibil cu TDD 4G LTE din China, el urmand a fi ceva mai scump.

  Imaginile sunt, desigur, lipsite de vreo certificare din partea cuiva si ca sa fiu sincer pare destul de ciudata utilizarea de hardware diferit intr-un terminal iPhone. Apple nu obisnuieste sa foloseasca hardware diferit(exceptand chip-urile pentru stocarea datelor si chip-urile baseband) in terminalele vandute in lumea intreaga, iar ceea ce ni se prezinta acum parte putin probabil de a deveni realitate. Este posibil ca doar unul dintre aceste terminale sa ajunga pe piata, el urmand a avea acelasi ecran de 4 inch precum iPhone 5, dar carcasele pe care le vedeti in imaginile de mai jos.

 • arabu

  daca e asa,au luat-o rau pe urma lui Samsung!

 • Rares

  urat iphonu galben 😉

 • Dani L.

  Parca am auzit ceva de genul ca va iesi un Apple TV Mini Low cost si Mac Pro Mini la halba (ca asta actualul arata ca un butoias de bere) cu procesoare la cerere (adica poti pune cate vrei tu) ……..
  Parca suntem copiii mici ca sa credem toata zvonistica asta ….

  P.S.: nu am nimic cu ce scrie ZAONE ci cu cei care scot asemenea zvonuri !

 • firekeeper

  iphonul cacaniu mi-l iau 🙂 Se duce dreq totul de rapa…Am fost fan apple… Cred ca o sa trec la htc one mini.. Se confirma faptul ca omul sfinteste locul Adio Steve! Adio Apple