Dezvoltatorii de aplicatii nu mai pot descarca iOS 7 de aproape 2 zile

  De mai bine de 24 de ore, sectiunea din portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS care permite descarca versiunilor beta ale iOS 7 este inaccesibila. Apple nu a oferit vreo explicatie clara pentru inchiderea sa, sustine intr-un mesaj ca este vorba despre lucrari de mentenanta, insa nimeni nu o poate accesa. Compania le ofera in continuare acces dezvoltatorilor la sectiunile pentru administrarea aplicatiilor din App Store, insa sectiunea cu documentatia despre iOS 6/7, forumul de discutii pentru dezvoltatori si link-urile de download este inchisa.

We apologize that maintenance is taking longer than expected. If your program membership was set to expire during this period, it has been extended and your app will remain on the App Store. If you have any other concerns about your account, please contact us. Thank you for your patience.

  Pentru a impaca o parte a dezvoltatorilor, Apple a anuntat ca abonamentele anuale nu vor expira in aceasta perioada si aplicatiile atasate lor vor ramane in App Store, insa ramane de vazut cand va fi readus totul online.