Prima Pagina Apple iPhone Lite este prezentat in noi imagini si comparat cu iPhone 5

iPhone Lite este prezentat in noi imagini si comparat cu iPhone 5

  In ultimele saptamani au aparut pe internet extrem de multe poze in care carcasele colorate ale iPhone Lite au fost prezentate lumii intregi. Astazi am pentru voi un set nou de asemenea poze, iar in din ele se poate observa ca dispozitivul ar urma sa fie putin mai gros decat iPhone 5, ar urma sa aiba un design diferit, insa ar urma sa aiba o placa logica cu o constructie similara cu cea a iPhone 5S. Terminalul ar urma sa vina cu butoane de volum care au un design diferit fata de cel actual, are un grijal refacut pentru difuzorul principal, iar per total vorbim despre un iPhone nou, cel putin din punct de vedere estetic.

  Desi nimeni nu poate spune cu certitudine ca aceasta este intr-adevar carcasa iPhone Lite, avand in vedere ca pe internet au aparut atat de multe imagini de la diverse surse, este clar ca intre ele si componentele originale exista o asemanare extrem de mare. In general schitele viitoarelor produse Apple ajung in mainile producatorilor de accesorii cu mult inainte ca iDevice-urile sa apara pe piata, iar ceea ce vedem noi acum va fi cel mai probabil regasit in versiunea finala a iPhone Lite, insa mici modificari pot oricand sa apara.

 • Totomess2001

  Imi este greu sa cred ca vor fi asa “spalacite” din punct de vedere coloristic …

 • nnnnkjuil

  Dar observ ca in ultimul timp nu mai țin așa secrete proiectele la care lucrează, cei de la Apple…

 • Daniel

  E un cliseu poate , insa Jobs chiar tinea la proiectele lui . Era se spune un tip foarte dur coleric si exagerat insa acest lucru se observa in proiectele ce ieseau pe portile fabricilor. Iar ipadul a fost cel mai concret proiect in care a lucrat doar cu o “mana” de apropiati si oameni de incredere fara CEO Google actual iar androidul pe piata de tablete e irlevant . Pretul la minim plasticul la maxim si asta il tine in viata . Totusi sper culorile iphone-ului de buget sa nu fie asa spalacite

 • Serban

  Nu cred ca din punctu de vedere calitativ vor arata asa..sa nu uitam ca si varianta cheap de la ipod ,adica ipod nano arata superb in culorile aceelea. Sa nu uitam ca varianta cheap al iPad’ului arata superb pe negru sau alb calitativ. Deci exclus sa arate asa,probabil este doar orientativ si carcasele originale nu s-au putut posta pe internet

 • AVS

  De acord cu tine ca imi vine greu sa cred ca asa vor arata dpdv calitativ, insa ipod nano nu este varianta cheap de la ipod touch:)) ipod nano a aparut cu mult inainte de ipod touch:))