Intreaga baza de date a Tango a fost compromisa, numere de telefon, nume si adrese de email au fost compromise

  Daca sunteti un utilizator al serviciului de mesagerie si VoIP Tango, atunci am o veste foarte proasta pentru voi, deoarece hackerii de la Syrian Electronic Army au compromis intreaga baza de date a companiei. 1.5 TB de date au fost preluate din serverele Tango si vorbim aici despre datele utilizatorilor, adica numerele de telefon, email-urile si toate informatiile de contact ale acestora. Hackerii au obtinut acces la backup-urile zilnice ale serviciului disponibil prin aplicatia Tango si vorbim despre informatii actualizate chiar zilele trecute.

  Cei de la Tango au confirmat bresa de securitate prin intermediul propriului cont Twitter, nu au oferit detalii in legatura cu datele care au fost compromise, insa daca utilizati serviciul, stiti ca el a fost compromis. Tango are milioane de utilizatori in intreaga lume si baza sa de date va ajunge in mainile guvernului sirian, iar de aici incolo ramane de vazut cati vor mai avea incredere in a utiliza serviciile companiei.

12 COMENTARII

  1. AȘa și ? sa mă sune guvernu Sirian , sper ca vor pune un vorbitor de limba română, să il intreb o rețetă specifică de kebab 🙂

  2. Profile de utilizatori, contacte, prietenii, de cate ori ai sunat pe nu stiu care, ce ati vorbit, etc. Pentru un serviciu secret informatiile sunt extrem de utile. Tinta au fost, desigur, americanii.

  3. Wowwww acum o sa ma sune necunoscuti , ce ma fac :)))))))) , ca naiba sa faca cu numaru de telefon si cu numele care oricum nu e cel real :)))))))

  4. Era serviciul uzitat de spionii americani din Orientul Mijlociu . De asta sirienii s-au angajat sat sparga…sunt oameni ce au acum viața in pericol.

  5. E bullshit! Nu cred că aveau versiunea 3.2.1 deși de câteva luni bune există 3.5.2 pentru wordpress și ei să nu facă update, să fim serioși.
    Pozele sunt niște fake-uri.

    Probabil au prins ceva, dar ne esențial.