Prima Pagina Apple iOS 7 Activation Lock inca are nevoie de imbunatatiri

iOS 7 Activation Lock inca are nevoie de imbunatatiri

  Zilele trecute v-am spus ca guvernul american testeaza sistemul Activation Lock din noul iOS 7, acesta avand rolul de a permite utilizatorilor sa isi securizeze iDevice-urile dupa furt si sa impiedice complet utilizarea acestora, inclusiv restore-ul. Rezultatele finale ale testelor nu au fost facute publice, insa George Gascón, procurorul districtual al San Francisco, afirma ca Apple, si Samsung al carui sistem a fost testat, inca mai au de lucru in ceea ce priveste oferirea unui sistem persistent care sa ofere utilizatorilor siguranta blocarii terminalelor dupa furt.

There are clear improvements to the technology that we saw, both for the new Galaxy phones as well as iOS 7 operating system. We want to make sure that the manufacturers provide what we call a persistent universal system that has a kill switch that is free to the consumer, and we believe that the possibility to develop such technology is there, and I think we’re moving in the right direction.

  Desi Activation Lock blocheaza iDevice-urile cerand logarea cu un Apple ID pentru a permite efectuarea unui restore sau utilizarea terminalului, prin efectuarea unui jailbreak acest sistem poate fi mai mult ca sigur inlaturat. Aici practic sta problema celor de la Apple, deoarece compania trebuie sa creeze un sistem care sa reziste inclusiv exploatarii sistemului de operare printr-un jailbreak, insa deocamdata nu poate face acest lucru. Apple ofera iOS 7 Activation Lock gratuit utilizatorilor, insa Samsung ofera un sistem similar care necesita o plata anuala de 30$, dar ofera ceva mai multe functii.

  Ambele sisteme sunt imperfecte, insa reprezinta o bariera suplimentara de scuritate peste care unii nu vor trece chiar atat de usor.

 • Andrey

  Este evident ca prin efectuarea unui jailbreak poti inlatura Activation Lock-ul.Cum faci asta?! Faci jailbreak si stergi fisierul cu Activation folosind iFunBox exact ca la hacktivare.Totusi daca jailbreak-ul pentru iOS 7 va fi ca cel din iOS 6 adica sa intri intr-o aplicatie ca sa inceapa procesul sunt slabe sperante sa treci peste Activation Lock.Oricum vorbim de iOS 7 beta x deci pana la versiunea finala vor imbunatati Activation Lock-ul care este o idee foarte buna fiind gratuity Apple trebuie sa primeasca laude.Daca Apple a facut in asa fel incat Activation Lock-ul sa nu fie pacalit de DFU Mode ne putem da seama indirect ca Apple detine controlul oricarui iDevice pe care il avem in buzunar fara ca noi sa stim.

 • xxdan007

  ……introduci telefonul in DFU mode si faci restore.merge inclusiv pe iOS 7;)

 • Andrey

  Da si chiar daca faci Downgrade la iOS 6 tot iti cere sa bagi Apple ID-ul.

 • myrcyone

  Da,,,si cand bagi ID-ul spune ca e incorect…..Eu stau cu iphone 5 si mini ipad de 3 saptamani fara sa le pot deschide….le sterg de praf doar…si sunt luate cu abonament si cu rate…..nu ciordite….

 • bb

  myrcyone vorbesti de parca doar tu ai telefoane cumparate ma ..du-te la vaci cu ele handicapatule

 • Andrey

  AI optiunea de a reseta parola.Mie mi-a mers.E super ok sistemul.

 • myrcyone

  Zaone: nu se mai verifica conentariile ?De ce se accepta jignirile?Eu nu am jignit pe nimeni ci doar mi-am spus necazurile….de ce se accepta idioti ca Bb care-si dau cu parerea fara a cunoaste situatia?

 • Kagame

  Beta 4 apare odata si el? Sau abea pe la 10 seara sa ma astept sa fie urcat