Prima Pagina Apple iPhone 5S, iPhone Lite, iPad 5 si noi Mac-uri ar urma...

iPhone 5S, iPhone Lite, iPad 5 si noi Mac-uri ar urma sa fie lansate in septembrie

  Unul dintre analistii care in trecut a oferit informatii valide despre lansarea iDevice-urilor, sustine acum ca iPhone 5S, iPhone Lite, iPad 5 si un nou model al MacBook Pro Retina Display urmeaza sa fie lansate in luna septembrie. iPhone Lite si iPad 5 urmeaza sa isi faca aparitia pe piata la inceputul lunii, in timp ce MacBook Pro Retina Display urmeaza sa fie lansata la mijlocul lunii, iar iPhone 5S ar trebui sa ajunga in mainile utilizatorilor la sfarsitul lunii. In cazul terminalului iPhone 5S vorbim despre un numar redus de unitati disponibile la lansare, noile componente tinand productia in loc, insa iPhone Lite ar trebui sa fie disponibil in cantitati suficiente, fiind mult mai usor de produs.

We believe iPhone 5S will experience production difficulties among numerous components as well as assembly, as seen with iPhone 5 last year. The model will thus be available only in limited amounts following launch. We expect undersupply to improve in October or November.Judging by the production status of low-cost iPad mini model, we estimate shipments can only launch in December at the earliest. For the sake of gross profit, the model may not be much cheaper than current iPad mini, which means less appeal to consumers. As such, we think Apple is unlikely to launch the product this year.

  iPad 5 urmeaza sa fie lansata cu un nou design, cu un chip A5 si ar trebui sa fie cu pana la 30% mai usoara si mai subtire multumita modificarilor de design gandite de catre cei de la Apple. Din pacate o noua versiune a iPad Mini nu este prezentata ca fiind lansata in cursul lunii septembrie, Apple avand probleme in a produce Retina Display-uri pentru ea, deci iPad Mini 2 ar urma sa ajunga pe piata anul viitor. La final ramane MacBook Pro Retina Display, care trebuia actualizat inca din vara, dar si un nou mode al iMac, care va fi lansat in august, ambele urmand a beneficia de platforma Intel Haswell.

  Avand in vedere ca vorbim despre zvonuri, nimic nu este sigur, insa analistul a avut in trecut informatii exacte, asa ca acum am putea vorbi de exact acelasi lucru.

 • Georgian

  Astept sa apara ipad 5, cred ca mi-l voi lua sigur.

 • Valentin

  Mi-am mai luat o data macbook air si l-am scapat pe gresie. Țăndări s-a facut.
  Sa vad ce mac scoate Apple. Daca nu imi i-au penultima varianta pro 15…..

 • Catalyn

  Zaone, cauta pe google : Ubuntu edge (indiegogo)… ce parere ai? 🙂

 • Edd

  credeam ca ipad 5 va avea un chip a7 nu a5, sau ma insel ?

 • heroes

  super tare daca baga intel haswell si pe macbook pro si pe imac, o sa-mi iau cate 2 din fiecare bineinteles de la magazinele fomistilor care pun cat mai mult la ele sa se sature si ei poate o data pentru totdeauna pentru ca vor mai trece 1000 de ani pana vor face si aici apple store.dar pana atunci nu va mai exista rromanik k tara.

 • Pingback: Noi modele ale MacBook Pro urmeaza sa fie lansate in luna octombrie | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 5S ar urma sa fie lansat pe 6 septembrie | iDevice.ro()