Apple anunta atingerea a 1 miliard de abonari pentru podcast-uri

  In cursul noptii trecute compania Apple a anutat ca 1 miliard de abonari au fost inregistrate pentru sistemul sau de podcast-uri disponibile in iTunes Store. Apple a lansat in anul 2005 o sectiune numita podcasts, in ea persoanele interesate putand publica continut multimedia audio sau video pe diverse topicuri. Facut ca o alternativa la show-urile radio, podcast-urile au devenit extrem de populare, dand companiilor posibilitatea de a isi face propriile show-uri dupa bunul plac, fara a fi limitati din vreun punct de vedere.

  In cei 8 ani de existenta sectiunea Podcasts a fost gazda emisiunilor unora dintre cele mai mari companii din SUA si pentru a marca evenimentul, cei de la Apple au generat in iTunes Store o sectiune speciala in care listeaza cele mai populare podcast-uri disponibile pentru utilizatori. Daca sunteti interesati puteti accesa sectiunea urmand acest link, iar pentru a descarca podcast-uri va trebui sa instalati aplicatia Podcasts apasand butonul gri Descarca din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Podcasts

Gratuit

s





Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Podcasts app is the easiest way to discover, subscribe to and play your favourite podcasts. Explore hundreds of thousands of free audio and video podcasts from the PodcastsStore.Create personal stations th…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.2 Mb