Prima Pagina Apple Noi modele ale MacBook Pro urmeaza sa fie lansate in luna octombrie

Noi modele ale MacBook Pro urmeaza sa fie lansate in luna octombrie

 

In lipsa unei actualizari a seriei MacBook Pro in cadrul WWDC 2013, acum apar speculatii in legatura cu perioada in care produsele ar urma sa ajunga pe piata. Daca zilele trecute un analist asiatic sustinea ca in septembrie Apple ar urma sa lanseze un nou model al MacBook Pro, acum o publicatie din China sustine ca octombrie este luna in care Apple urmeaza sa ne aduca aceste produse. Produsele pregatite pentru lansarea din octombrie urmeaza sa aiba implementata noua platforma Intel Haswell, insa nu doar atat.

Se speculeaza ca Apple ar putea modifica usor design-ul laptop-urilor sale, subtiindu-le carcasa pentru a le face si mai portabile. Separat de design, Apple ar urma sa implementeze si o camera frontala Full HD pentru a permite efectuarea de apeluri FaceTime Full HD cu iPad-urile care au deja ecrane Retina. Acum este clar ca linia de MacBook Pro-uri va fi actualizata in cursul acestei toamne, ramane doar de vazut cand anume va ajunge pe piata.

 • Petre Liviu

  Ok. Nu am apucat sa ma documentez pe internet, dar te intreb pe tine, zaone. Ce ne aduce nou Intel in noaua serie de procesoare Haswell?

 • Daniel

  @zaone: ar fi ceva daca ar lansa o linie de macbook-uri black & slate

 • Rares

  @Daniel Ar fi frumos sa lanseze o linie de macbook-uri black and slate,dar daca are vopseaua la fel ca la iphone 5……….o sa avem macbook-uri dalmatiene

 • iREQUEST

  Pana atunci se poate folosi o carcasa “SMOKE” Air Jacket Clear Black de la Power Support pentru MacBook Pro Retina 13 sau 15 inch. ­čśë

 • Daniel

  @Petre Liviu: ├«n mare super autonomie ╚Öi performa╚Ťe pu╚Ťin peste ceea ce ofera ivy.

 • Daniel

  @Rares: cu primul iPhone cumpărat în ziua lansării la noi am avut aceste probleme de cosmetică. Am întâmpinat probleme cu el acum o lună și mi l-au schimbat la service. Cel de acum nu are nici cea mai mică problemă cu culoarea.