Prima Pagina aplicatii Aplicatia Apple Store incepe sa ofere aplicatii gratuite pentru utilizatori

Aplicatia Apple Store incepe sa ofere aplicatii gratuite pentru utilizatori

  Acum cateva saptamani v-am spus ca Apple urmeaza sa ofere gratuit pentru utilizatori aplicatii sau alt continut al iTunes Store, iar incepand de astazi acest lucru se intampla. Color Zen este prima aplicatie oferita gratuit de catre Apple prin intermediul aplicatiei Apple Store pentru toti cei care cauta informatii despre magazinele companiei Apple, insa vorbim aici doar despre cele oficiale. Pentru a accesa continutul gratuit trebuie sa descarcati aplicatia din App Store-ul unei tari care are si Apple Store-uri, apoi sa accesati sectiunea de magazine, sa alegeti unul si veti vedea in primul rand al tabelului un mesaj care va atentioneaza ca puteti descarca gratuit o aplicatie.

  Promotia aceasta este rulata temporar de catre compania Apple si aplicatia Color Zen va fi inlocuita de alt continut promotional in perioada urmatoare, el urmand a fi disponibil tot gratuit.

Pretul initial:
Numele:
Color Zen

0.89

s

Developer: Large Animal LLC
Universala
Categoria: Games


Descriere: Color Zen is a new kind of puzzle game. One that invites you to put on your headphones, relax, and find your way through an abstract world of colors and shapes.

#1 Family Game in the US, #2 Puzzle Game in…


Dimensiunea aplicatiei este: 26.0 Mb


 • Sebi

  Mie nu imi merge.. Cand apas pe ‘Download now for free’ imi spune ‘Conectare imposibila la iTunes Store’

 • M1ky007

  Smecher!!!

  @Sebi Trebuie sa fii logat cu contul din tara din care ai descarcart aplicatia si sa intrii la un magazin din tara respectiva.

 • Vortex

  Poate sa-mi explice cineva pass cu pass ce trebuie sa fac si unde intru si ca downloadez?

 • zanfii

  Vreau o aplicatie ce nu este disponibila in appstore romania, ci doar alt appstore. Pot sa o descarc intr-un fel?

 • Dragos

  Redeem code pentru color zen :LM9MAFLPLKJL

 • Florin

  Sal,am si eo o problema..poate stie cineva care este problema..am un iphone 4 cu ios 7 si mereu cand incerc sa ma conectez de pe tel pe itunes imi apare conectare imposibila la itunes (cand intru de pe laptop imi merge ,im iinstaleaza aplicatiile dar cand vreau sa accesez de pe tel o aplicatie sau un joc pe care lam instalat imi apare sa introduc parola de la id apple store..dupa ce o introduc imi apare eroarea respectiva..poate sa ma ajute cineva..am dat restore,Backup dar degeaba