iPhone 5C ar putea fi lansat in luna septembrie in Italia

  iPhone 5C este denumirea pe care Apple ar fi ales-o pentru terminalul iPhone ieftin care ar urma sa ajunga pe piata in viitorul nu foarte indepartat, iar astazi aflam ca in Italia el ar putea fi lansat pe data de 20 septembrie. Conform unui blog italian, cu surse in interiorul operatorului de telefonie H3G, se pare acea data ar fi fost aleasa de catre Apple pentru lansarea din Italia, in restul lumii terminalul putand ajunge mai devreme. In general Italia face parte din al doilea val de lansari al iPhone-urilor, iar acest lucru indica faptul ca in SUA/Marea Britanie/Germania, etc, iPhone 5C ar putea fi lansat pe 4 septembrie.

  Daca acest lucru este adevarat, atunci conferinta de prezentare a terminalului ar urma sa aiba loc in luna august, cu 9 zile inaintea lanarii oficiale din SUA. In discutia aceasta intervin cateva probleme, mai exact, iPhone 5C trebuie sa fie lansat impreuna cu iOS 7, iar sistemul de operare nu va fi gata pana in septembrie. E putin probabil ca Apple sa aleaga sa lanseze iOS 7 la inceputul lunii, asa ca fie Italia va face parte din primul val de lansari al iPhone 5C, fie iOS 7 va fi lansat in aproximativ o luna de zile.

12 COMENTARII

  1. Trebuie sa îți ei si cartela..ii pui 2 bretele
    Si ai cabina telefonică dupa tine oriunde.
    O fi adevărat ce întreabă Alex?!

  2. ar fi prea deplasat ca apple sa scoata un telefon gros sau tip caramida
    in era telefoanelor subtiri apple ar face un lucru dezamagitor sa fabrice vreodata asa ceva

  3. Care e logica cu 4 septembrie ? Daca in italia e pe 20 vineri atunci in marea britanie germania frantia e cu o sapt mai devreme adica pe 13, deci conferinta va fi pe 3 sau 4 septembrie, iar ios7 undeva pe 10 11 septembrie.