Camera iPhone 5S apare in noi imagini, sugereaza separarea de modului flash

  Nicio zi fara imagini noi ale componentelor iPhone 5S sau iPhone 5C, cam acesta ar trebui sa fie motto-ul acestei perioade, deoarece componentele ambelor terminale apar zilnic in imagini noi. In acest articol vorbim despre camera iPhone 5S, ea fiind prezentata intr-o comparatie cu  cea a iPhone 5. Principala diferenta dintre cele doua componente are legatura cu flash LED-ul, deoarece camera iPhone 5S nu mai este conectata direct la acest modul, ci este conectata direct in placa logica, modulul flash urmand a fi conectat intr-un mod similar.

  Avand in vedere modul in care camera terminalului este conceputa, exista posibilitatea ca zvonurile privind implementarea unui dual LED flash sa fie adevarate. Apple ar putea alege sa implementeze doua LED-uri pentru a imbunatati capacitatea terminalului de a inregistra poze bune in conditii de luminozitate scazuta, iar conectarea lor direct la placa logica are logica. Ramane totusi de vazut daca aceasta teorie se va dovedi a fi adevarata, insa deocamdata alta explicatie mai buna nu are nimeni si ea s-ar putea sa fie totusi corecta.

4 COMENTARII

  1. Pentru ca daca ti se arde ceva , nu trebuie sa schimbi si ceva care este bun 😉 ex: camera: ti se arde LED flash ul ce faci schimbi si camera ? mai bine sa fie separate ! ( Parerea mea )

  2. In plus, componentele pot fi upgradate individual, adica poti pastra flash-ul si imbunatati doar camera sau invers. Comenzile catre furnizori devin mai eficiente, iar costurile cu componentele scad.

    Ex. iPhone 5S si 5C vor avea camere foto diferite, dar vor putea beneficia de acelasi flash.
    Suna logic?!