Apple cauta oameni capabili sa implementeze un sistem anti-spam in iCloud

iCloud

  La doar o saptamana de la publicarea unui document prin care ne spunea cum putem scapa rapid de mesajele de tip spam, compania Apple a publicat astazi o oferta de munca pe website-ul sau, anuntand ca se afla in cautarea unui inginer expert in sisteme anti-spam. Inginerul ar urma sa faca parte din echipa iCloud, rolul sau fiind de a dezvolta un nou sistem anti-spam pentru companie, el fiind utilizat atat pentru sistemul de mailing oferit de catre Apple, cat si pentru sistemul iMessage disponibil in iOS/OS X.

Consider joining a small team writing the software which provides mail services to iCloud customers. We are looking for an extremely capable engineer who has a strong background in building high-performance, scalable and extensible systems. In this highly visible position, the successful candidate will both further develop existing mail systems while collaborating with cross-functional engineering teams to define and implement new mail anti-abuse systems.

  In momentul de fata trimiterea unui email/imessage la spam@me.com va avea drept efect marcarea sa ca si spam in serverele Apple, iar voi nu veti mai primi vreodata mesaje de la adresa e email asociata acelui mesaj. In viitor Apple ar putea implementa un sistem in iOS care ne-ar putea permite sa marcam direct ca si spam diverse mesaje.