Prima Pagina Noutati Vaduva lui Steve Jobs si-a gasit un nou iubit in persoana fostului...

Vaduva lui Steve Jobs si-a gasit un nou iubit in persoana fostului primar al orasului Washington

  Au trecut aproape doi ani de la decesul fostului CEO Apple, Steve Jobs, iar acum apar primele zvonuri care sugereaza ideea ca vaduva sa si-ar fi gasit un nou iubit. Adrian Fenty este numele sau, il vedeti in imaginea de mai sus, iar el este fostul primar al orasului Washington, capitala SUA. Fenty are 42 de ani si din februarie face parte din organizatia College Track, un ONG format de catre vaduva lui Jobs. Relatia avuta de ei de-a lungul lunilor i-a apropiat, astfel ca acum au devenit oficial iubiti, cu o pasiune comuna de a ajuta tinerii americani.

The two met at a Houston education conference in 2011 and bonded over a shared passion for school reform. In February 2012, Fenty joined the board of College Track, a non-profit college prep program for underserved students co-founded by Powell Jobs. Sources tell us the relationship began as a friendship and blossomed into a “budding romance” around the time Fenty and his wife, Michelle, formally announced their separation in January. 

  Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii despre relatia celor doi, insa ambii sunt parinti, ambii au o educatie aleasa, insa doar Laurene Powell Jobs are miliarde de dolari in conturi. Probabil relatia va starni foarte mult interes in decursul urmatoarelor luni, deoarece vorbim despre vaduva lui Steve Jobs si desigur ca vor fi extrem de multi oameni care o vor critica pentru modul in care a ales sa isi continue viata.

 • Claudiu Daniel

  Au trecut doi ani … orice om normal trebuie sa-si revina dupa atat timp, in plus e o femei tanara . Critici ar fi primit si peste cinci ani …

 • Dragos

  Si in plus fata de ce a zis Claudiu Daniel ultima perioada alături de Steve Jobs a fost groaznică pentru ea.

 • viorel

  S.J. a fost si va ramane un geniu vizavi de schimbarile majore pe care le-a produs in tehnologie.
  Ca patron a fost un om mizerabil , FOARTE PUTINI angajati si-au manifestat simpatia vizavi de el chiar si dupa ce s-a dus pe lumea cealalta.Mai pe romaneste a fost josnic si a starnit repulsie mereu.
  Ca familist el a produs destule deceptii doamnei din titlul de fata.
  Slava domnului ca acum oricine poate cauta orice pe google si ca astfel de cautari nu sunt inca cenzurate , o sa descoperiti destule amanunte despre viata lor de familie …
  Geniu in tehnologie…praf in casnicie …desi se poate constata si principiu ca lucrurile sunt oricum echilibrate in viata.Insa toata lumea isi aduce aminte de telefoanele reusite ale lui S.J. si nicidecum de nefericita lui casnicie.
  Tragand linie la cele comentate mai sus , doamna are dreptul la viata dupa cele indurate…