Prima Pagina Apple iPad cu ecran de 12.9 inch vs iPad 5 vs iPad Mini...

iPad cu ecran de 12.9 inch vs iPad 5 vs iPad Mini vs MacBook Air

  Acum cateva saptamani au aparut primele informatii care sugereau faptul ca Apple testeaza impreuna cu partenerii sai tablete iPad care au ecran de  12.9 inch. In ideea de a demonstra lumii intregi cum ar putea arata acest nou produs, graficienii de la Ciccarese design au conceput imaginile din acest articol, iar in ele avem comparata noua tableta cu iPad Mini, iPad 4, iPad 5 si MacBook Air. Implementand un ecran atat de mare in iPad, Apple ar urma sa ofere cu pana la 40% mai mult spatiu pentru vizualizarea informatiilor, insa compania ar trebui sa creasca si rezolutia dispozitivului, altfel risca sa piarta o buna parte din calitatea imaginii.

  Oferind un ecran cu diagonala atat de mare, Apple ar putea reduce numarul de pixeli per inch afisati pe acesta, in cazul actualului ecran retina, utilizatorii urmand a beneficia doar de 198 pixeli per inch, daca reozluti ar fi pastrata. Pentru a oferi utilizatorilor ecrane Retina veritabile, cei de la Apple ar trebui sa creasca rezolutia 2048 x 1536 pana la 2712 x 2048 pixeli, oferind in continuare cei 264 pixeli per inch, insa facand un compromis in ceea ce priveste usurinta cu care pot fi dezvoltate aplicatiile pentru tablete.

  In final ramane o comparatie cu MacBook Air-ul cu ecran de 13 inch(prezentata gresit in imagini), iar o tableta atat de mare ar putea fi atractiva pentru multi. Exista numeroase persoane care cer lansarea unei tablete iPad care sa aiba ecran mai mare si sa ruleze OS X, Apple asculta tot ceea ce noi cerem, insa in final ar pute aduce pe piata doar o tableta cu ecran mai mare si acelasi iOS. Ca sa fiu sincer, nu cred ca Apple ar putea lansa o tableta cu ecran de 12.9 inch in viitorul apropiat, insa compania sigur testeaza impactul pe care un asemenea produs l-ar avea.

 • Daniel

  Mult prea mare. Pentru mine a jnceput sa devina incomoda tableta ipad si astept mini-ul cu retina pentru plusul de miscare .

 • Sherman

  Mini-ul cu retina ar fi perfect pt mobilitate. Poate va iesi pe piata anul acesta!
  Pt cea de 12 ar trebui implementat mac os. Este opinia mea.

 • Florin.S

  Macul ala cred ca e de 11 in.

 • claudiu91

  Ca dimensiuni e perfect ipadul actual. Sper sa-i schimbe design-ul in genul ipad mini si sa-l faca mai usor.

 • djcata

  ipad mini cu retina o sa manace f mult din piata ipad

 • Pingback: Apple dezvolta o tableta iPad cu ecran de 12 inch impreuna cu Quanta Computer | iDevice.ro()