Apple dezvolta o tableta iPad cu ecran de 12 inch impreuna cu Quanta Computer

6

  In ultimele cateva luni de zile au aparut o serie de zvonuri care indicau faptul ca Apple urmeaza sa produca o tableta iPad cu ecran de 12.9 inch, compania testand prototipuri ale acestui produs cu partenerii sai asiatici. Intarind zvonurile, o publicatie din Taiwan sustine ca Apple ar fi incheiat un parteneriat cu Quanta Computer, cel mai mare producator de notebook-uri de pe glob. Publicatia afirma ca Apple ar fi interesata sa produca o tableta care ar avea un ecran de 12 inch, si nu 12.9 cum am aflat in trecut, iar daca va intrebati cum ar arata o comparatie intre actualul si posibilul vitor ecran, ei bine imaginea de mai sus ar trebui sa fie cat se poate de reprezentativa.

Quanta notebook shipments by 2014 fear continues to decline, coupled with major customers Apple notebook shipments next year will decline, even two days to sell off foreign Dada ten thousand wide. But the market also reported, Quanta is working with Apple to develop large-size 12-inch iPad. Market also reported in the supply chain to win new Apple product orders under Quanta also have the opportunity to grab iPad related OEM orders, even rumored Apple is developing a 12-inch iPad, Quanta also involved.

  Quanta Computer produce o parte dintre MacBook Air-urile comercializate de catre Apple in lumea intreaga, asa ca un posibil partneriat nu poate fi scos din discutie, mai ales ca in interiorul companiei exista o dorinta de a diversifica linia de produse fabricate. Nu ar fi greu de crezut ca Apple ar putea alege un partener pentru a fabrica o noua versiune a iPad si nu ar fi greu de crezut ca in Cupertino s-ar putea lua decizia de a degreva Foxconn de producerea acestui model al celei mai populare tablete de pe glob.