iPhone 5S si iPhone 5C – noi imagini cu versiunea finala a carcaselor

  Astazi un website vietnamez, care in trecut a publicat imagini cu iDevice-uri reale inca nelansate de catre Apple, a publicat astazi o serie de imagini in care prezinta iPhone 5S si iPhone 5C. Desigur ca vorbim despre carcasele dispozitivelor, ele fiind preluate de la un producator de accesorii care are schite de la partenerii Apple si a produs componentele exact precum urmeaza ele sa fie lansate. Practic iPhone 5S urmeaza sa arate exact precum iPhone 5, Apple neavand in plan implementarea vreunor modificari esentiale, exceptie facand dual flash LED-ul care urmeaza sa fie incorporat in dispozitiv, dar si o camera noua de 12 megapixeli.

  In ceea ce priveste iPhone 5C, dispozitivul arata exact precum l-am vazut in imaginile de pana acum, insa carcasa prezentata astazi contine un nou tip de conector Lightning, diferit de cel din iPhone 5, semn ca Apple ar fi interesata sa modifice putin design-ul acestei componente. Nu se stie daca aceasta modificare va ajunge si in terminalul care ar trebui sa apara in viitorul apropiat pe piata, insa orice este posibil cand vorbim de Apple. Chiar daac Apple va implementa un nou design pentru portul Lightning, utilizatorii isi vor putea conecta in continuare fara probleme accesoriile la el.

  Avnd in vedere credibilitatea castigata in timp de catre vietnamezi, sansele ca terminalele din imagini sa ajunga pe piata sunt de peste 60% – 70%.

12 COMENTARII

  1. Se pare ca iar ne sare cititorul de amprente, iar ceva nou si impresionant, lipseste cu desavarsire. Pacat, se pare ca o sa inceapa sa decada Apple din topul telefoanelor.

  2. se pare ca stim si data cand apple va avea conferinta in care va lansa iPhone 5S, 5C.
    pe 10 septembrie 2013 va avea loc lansarea iPhone 5S si iOS 7