iPhone 5S, si probabil iPhone 5C, vor fi prezentate pe 10 septembrie

  Daca asteptati cu nerabdare iPhone 5S si iPhone 5C, atunci va anunt ca pe data de 10 septembrie urmeaza sa vedem cel putin primul terminal. Publicatia AllThingsDigital, care are nenumarate surse in interiorul companiei Apple, anunta ca pe data de 10 septembrie urmeaza sa fie prezentat macar iPhone 5S in cadrul unui eveniment Apple. Pana acum toate zvonurile Apple ale publicatiei s-au dovedit a fi 100%, iar informatia aceasta a fost cel mai probabil oferita chiar de catre PR-ul Apple, sau de catre cineva din conducerea companiei.

  In cadrul evenimentului din 10 septembrie vom vedea cel mai probabil iPhone 5S, iPhone 5C si o noua prezentare a iOS 7, aceasta noua prezentare incluzand si noutatile pe care compania le-a tinut secrete pana acum. Ca sa fiu sincer, nu cred ca Apple ar mai putea schimba aceasta data decat daca procesul de dezvoltare al iOS 7 va intampina eventuale probleme extrem ce importante care vor forta o amanare a sa, insa acest lucru este putin probabil, avand in vedere ca iOS 7 beta 5 are 90% din probleme rezolvate.

  In concluzie, pe 10 septembrie vom vedea noile iPhone-uri si ar fi bine sa marcati data in calendar. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum va arata viitorul terminal, atunci va recomand sa cititi acest articol.

17 COMENTARII