Aero – o aplicatie utila dezvoltata de un roman care este disponibila la pret redus

  Aero este o aplicatie pe care v-am prezentat-o acum cateva saptamani de zile, iar astazi va spun ca ea este disponibila gratuit in App Store. Desi aplicatia are un design inspirat din iOS 7, nu doar design-ul este unul dintre punctele forte ale aplicatiei, deoarece dezvoltatorul sau s-a gandit sa ii utilizeze badge-ul pentru a afisa temepratura locatiei in care ne aflam, ea fiind actualizata la fiecare 30 de minute. Separat de acestea, aplicatia are implementate animatii pentru orice fel de conditii meteo, ne permite sa adminsitram un numar nelimitat de locatii, afiseaza prognoza meteo pe 5 zile intr-un format intuitiv si restul puteti citi in descrierea de mai jos.

Designed to look stunning on the retina display, “Aero” is the coolest way to view weather conditions for the locations that matter to you most. Get the current outside temperature without even opening the app! “Aero” intelligently shows the current temperature as your app icon’s badge, automatically updated every 30 minutes.
Features:

  • Amazing live animations for all weather conditions
  • Track, manage and maintain unlimited weather locations around the globe
  • Current weather conditions
  • 5 day weather forecast with temperature chart overview
  • Hourly weather forecast breakdown and sunrise/sunset information
  • Extended weather information including Humidity, Wind and Pressure level details
  • Unit of measure conversion including Fahrenheit and Celsius
  • Gesture driven interface including swipe and tap gestures
  • Current Location Weather – automatic updates based on GPS location
  • World clock, displaying the time for each location you follow
  • Push notifications system for current location (updates every 4 hours)
  • Push app badge temperature for current location (updates every 30 minutes)
  • GPS Weather data based on BestForecast™ by Wunderground.com™ to deliver unrivaled local neighborhood forecasts
  • U.S. current conditions data comes from over 42,000 weather stations across the country
  • Optimized for iPhone 5, 4, and 4S (Retina Displays)

  Aplicatia Aero este disponibila in App Store gratuit si merita incercata.

Pretul initial:
Numele:
Aero

Gratuit

s





Developer: Robert Paul Neagu
Categoria: Weather


Descriere: *** IT: Oggi gratis grazie ad App Della Sera ***
*** Scaricate l’app “App della Sera” e scoprirete ogni giorno un’ app a pagamento che diventa gratuita per 24 ore! ***

*** ES: Hoy gratis con App De La No…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.7 Mb


20 COMENTARII

  1. Daca tot e roman in loc de ce poze a pus cu san francisco , paris punea doamne iarta-ma cu bucuresti . Sa ne facem si noi reclama .

  2. Zaone titlul ala suna anapoda de tot “Aero – o aplicatie utila dezvoltata de un roman care este disponibila la pret redus””, parca suna mai bine “Aero – o aplicatie utila dezvoltata de un roman, este disponibila la pret redus”

  3. Cum naiba am efect de parallax intr-o simpla aplicatie si aia facuta de un roman si ditamai compania Apple cica iphone 4 nu are hardware capabil.

  4. @ASDASD:dacă eu sunt cocalar tu ești ……. .Rudele mele trăiesc chiar in Antwerpen dacă ii spui unui belgian Antwerp,zice ori ca ești prost care in cazul tau asa e ,ori ca nu ii respecti .

  5. Ar fi fost ok daca era si in limba romana aplicatia.In rest e super ok.Voi urmari in zilele ce vin acuratetea datelor meteo.
    @Dragos:aplicatia fiind in limba engleza scrie numele oraselor in ….(ai ghicit),limba engleza!
    De aici si pana la a spune ca e scrisa gresit denumirea orasului in care tu locuiesti cu atata mandrie,e cale lunga.

  6. @alexD :mai,mai ce am zis al doilea link al tau care mai e si cu extensia .be de la belgium daca nu stiai e visitantwerpen.be . Nu îți sunt acceptate scuzele

  7. @alexD : al doilea link al tau care mai e si cu extensia .be de la belgium daca nu stiai e visitantwerpen.be . Nu îți sunt acceptate scuzele

  8. Tu vezi ce scrie cand ai intrat pe site-ul .be ? Scrie mare Antwerp… daca dai cu ochiul in stanga vezi ca scrie Antwerp in images pana si pagina oficiala de Facebook e tot Antwerp, asa se scrie in EN!! Antwerpen / Anvers / Antwerp / Anversa / Amberes / アントウェルペン / 안트베르펜 / Антверпен / 安特卫普 ; Welcome in Antwerp! ; Welkom in Antwerpen! vezi diferenta sau tu esti doar un troll ?

  9. Daca ai fi intrat pe site-ul .be ai fi vazut scris mare Antwerp si mai jos Antwerp in images… Pana si pagina oficiala de Facebook e Antwerp… Antwerpen / Anvers / Antwerp / Anversa / Amberes / ; Welcome in Antwerp! ; Welkom in Antwerpen!; Vezi diferentele sau esti doar un troll?