Prima Pagina Apple iPhone Photography Awards premiaza cele mai bune fotografii inregistrate folosind iPhone-uri

iPhone Photography Awards premiaza cele mai bune fotografii inregistrate folosind iPhone-uri

  Apple a spus in nenumarate randuri ca terminalele sale sunt indragite de fotografii amatori si nu numai, creand inclusiv un spot publicitar in care spunea ca iPhone-urile inregistreaza zilnic mai multe poze decat oricare alta camera. In ideea de a premia fotografii talentati, de a demonstra ca iPhone-urile inregistreaza poze bune, dar si de a convinge alte persoane sa inregistreze poze cu camerele acestor terminale, se organizeaza iPhone Photography Awards. Un website premiaza cele mai bune poze de pe glob facute folosind iPhone-uri si credeti-ma ca aveti ce vedea.

  Daca ai ochiul format, putina indemanare si cadrul perfect, iPhone-ul poate fi un ajutor de nadejde pentru inregistrarea unor poze extrem de interesante. In cadrul acestui website puteti vizualiza cele mai bune poze din diverse categorii.

 • Bella

  Imi da erroare cand incerc sa intru pe site

 • Markovnikov

  cat photoshop este in prima poza….

 • Geon

  @Markovnikov daca intri pe YouTube pe canalul lui Devinsupertramp ai sa găsești un video spectaculos cu festivalul culorilor din India de unde este si aceasta imagine care intradevar pare Photoshop-ata dar e foarte reala.

 • symplu

  Eu cum pot trimite pozele facute cu iPhone-ul la ei ?

 • icetkk

  @Geon
  Să ştii că dacă zice cineva că e Photoshop într-o poză nu înseamnă neapărat că e fake.