Prima Pagina aplicatii 2KDrive – un nou racing game promitator (Video)

2KDrive – un nou racing game promitator (Video)

[youtube]http://youtu.be/DEtMdsiX348[/youtube]

  2K Games, unul dintre marii producatori de jocuri pentru iDevice-uri, pregateste un nou titlu interesant pentru App Store-ul celor de la Apple, acesta purtand denumirea 2KDrive. In clipul video de mai sus aveti prezentat gameplay-ul sau si vorbim despre un racing game destul de neobisnuit care ne scoate din lumea clasica a curselor pe traseele obisnuite, introducand putina aventura in intreaga experienta. In afara masinilor de la producatorii obisnuiti, jocul contine o gama variata de masini pe care le-ati vazut doar prin filme si cu siguranta va veti distra conducandu-le.

  Desi din punct de vedere grafic 2KDrive nu pare sa fie la acelasi nivel cu Real Racing 3, de exemplu, gameplay-ul sau este mult mai interesant, si observati ca puteti juca inclusiv putin fotbal cu masinile voastre. 2KDrive urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat in App Store si de indata ce va fi disponibil va voi anunta.

  • razvanrazy

    A avut un soft-released in urma cu app 2 luni in New Zeeland si l-am jucat destul. E slabut in comparatie cu RR3 si tot ce a reusit, a fost sa-mi refaca chef de RR3 😀

    E bine facut, are multe trasee si controlul este ok, dar jocul este mult mai arcade si grafic nu straluceste.

  • sagemda

    praca masinile sunt cutii de carton cu roti de carton..