Apple ar putea decide sa amane lansarea iOS 7 pentru iPad?

  V-am pus in aceasta seara ca procesul de dezvoltare a iOS 7 pentru iPad a “ramas in urma”, iar inginerii celor de la Apple incearca din rasputeri sa termine versiunea pentru iPad a sistemului de operare. Stiti deja ca in iunie Apple a intarziat cu 2 saptamani lansarea iOS 7 beta pentru iPad, iar in aceasta seara a fost pusa in discutie o posibilitate asemanatoare. Apple ar putea decide sa lanseze iOS 7.0.1 si cu o versiune pentru iPad, insa abia dupa ce iPad 5 si iPad Mini 2 urmeaza sa fie prezentate oficial si lansate pe piata de catre companie.

  Desi in interiorul Apple este pusa in discutie posibila separare a versiunilor pentru iPhone si iPad a iOS 7, deocamdata nimeni nu poate spune cat de buna este aceasta decizie pentru consumatori. Chiar daca din anumite puncte de vedere ar avea logica lansarea unei noi verisuni a iOS 7 pentru iPad impreuna cu tablete noi, Apple va avea extrem de multi posesori de tablete foarte suparati ca nu pot instala cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Mai mult decat atat, imaginea Apple va fi serios afectata de toata publicitatea negativa generata de nelansarea unei versiuni pentru tablete, iar Apple nu are nevoie de asa ceva acum.

  Parerea mea este ca, in ciuda zvonurilor, Apple va lansa iOS 7 compatibil cu toate dispozitivele mentionate de la bun inceput, urmand ca pe parcurs sa rezolve eventualele probleme de functionare.

3 COMENTARII

  1. Cred ca o sa lanseze iOS 7 pentru toate iDeviceurile, exact asa cum ai spus si tu Zaone! Seara faina si odihna placuta, ca ai nevoie.