Prima Pagina Apple iPhone 5S si iOS 7 – cititorul de amprente, pastrarea design-ului butonului...

iPhone 5S si iOS 7 – cititorul de amprente, pastrarea design-ului butonului Home, problemele tabletelor iPad si renuntarea la iPhone 4

  Obtinand confirmari din multiple surse aflate in interiorul Apple sau apropiate companiei, cei de la 9to5mac afirma in aceasta seara ca in interiorul terminalului iPhone 5S urmeaza sa gasim un cititor de amprente. Desi s-a spus ca butonul Home din iPhone 5S urmeaza sa fie convex, se pare ca Apple va pastra design-ul intact, cititorul functionand fara probleme chiar si cu acest design. Mai mult decat atat, acest cititor de amprente ar functiona mult mai bine decat cele implementate in alte smartphone-uri sau tablete, insa nu ne va permite sa efectuam plati, cel putin nu chiar din momentul lansarii.

  In ceea ce priveste tabletele iPad, din pacate versiunile beta s-au dovedit a fi problematice, iar deocamdata procesul de dezvoltare a iOS 7 pentru tablete nu respecta programul stabilit de catre Apple. Inginerii companiei lucreaza constant pentru a pregati iOS 7 pentru iPad, insa exista sanse destul de bune ca build-urile finale sa nu functioneze chiar perfect de la bun inceput. Aceeasi problema pare sa o aiba Apple inclusiv cu iPhone 4, compania realizand faptul ca hardware-ul dispozitivului are probleme in a rula corect iOS 7. Desi exista posibilitatea ca Apple sa nu lanseze iOS 7 pentru iPhone 4 in aceasta toamna, deocamdata compania incearca din rasputeri sa rezolve problemele, insa ar putea oricand sa renunte la idee, exact precum a facut in cazul iPhone 3G-ului.

  In ceea ce priveste viitoarele versiuni ale iOS, trebuie mentionat ca iOS 7.0.1, iOS 7.1 si iOS 8.0 se afla deja in proces de dezvoltare, cea din urma versiune avand parte de cea mai mica atentie din partea companiei. Desi vorbim despre zvonuri, in general ele se dovedesc a fi adevarate, asa ca sa nu ramaneti surprinsi daca iOS 7 pentru iPad va functiona greu, iar pentru iPhone 4 nu va exista.

 • asucme

  Eu spun ca va fi iOS 7 pt ip 4. N-am nicio urma de indoiala. Oricum eu sunt deja curios cum se va misca iOS 8 pe ip 4S sau chiar va trb sa mi-l schimb la anul. 🙂

 • Adi

  Diferenta dintre 4S si 5 este aproape 0 ca hardware, deci pe 4s va merge si IOS 8 fara probleme.

 • DRAKOS78

  512 mb de rami este 0 la tine , lol

 • Kossta

  Ios 8 va functiona de la ihone 6s in sus.

 • Robert

  Chiar m-a dezamagit stirea asta. Imi place foarte mult noul design iOS dar se pare ca nu voi putea bucura de el…

 • Pingback: Apple ar putea decide sa amane lansarea iOS 7 pentru iPad? | iDevice.ro()

 • Gugema

  Americani jegosi care fac ce fac si te obliga sa cumperi incontinuu si incontinuu ultimul model…

 • Razvan99

  Treceti la Htc One , e telefonul momentului , pe mine m-a convins

 • rundown

  de ce sa cumperi incontinuu mereu ultimul model?? ramai cu ce ai si gata…multa lumeisi ia telefon sa vorbeasca la el , nu sa-l frece cu aplicatii si jocuri

 • mmuntean

  sa ruleze greu pe ipad?? cine ar mai instala atunci pe ipad daca se zvoneste ca ar merge greu, chiar si pe un ipad 4 mi s-ar parea lipsa de profesionalism sa nu mearga bine, la ce l-au mai facut atunci daca merge bine pe un sfert din produse??

 • Khaan

  @Adi: diferenta hardware aproape 0 intre 4S si 5?? Ma indoiesc ca stii ce inseamna hardware atunci… Iar HTC One o fi telefonul ANDROID al momentului, aici noi vorbim de Apple… Nu te forteaza nimeni sa cumperi iPhone, daca nu iti place sant alte variante, alte forum-uri.